Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat elhívtam unokahugom ballagására, és erre csak azt válaszolta, hogy "minek menjek, nincs közöm hozzá"? Szerintetek jogos?
Figyelt kérdés
Én fordított esetben mennék, hiszen mindent megtennék, hogy jó kapcsolatom legyen a párom rokonaival, hiszen egy nap majd "egy család" leszünk és jó, ha már most látják, hogy támogatom őket.2016. júl. 14. 13:24
11/17 anonim válasza:
Nekem van arra igényem, hogy jó kapcsolatot alakítsak ki a párom családjával. Úgy látom hogy neked is, szóval szerintem nem ő te embered. Ha 20an leírják hogy ők sem mentek volna el, téged akkor is zavarni fog, mert te nem ilyen vagy. És énnél lesz majd cifrább is.
12/17 anonim válasza:
Amúgy szörnyű hogy milyen önzőek itt egyesek, nem is tudom az ilyeneknek minek komoly kapcsolat, mindenki csak magával foglalkozik, hogy neki jó legyen, hogy a másik félért meg tegyünk valamit az mar derogál. Hülye kifogás, hogy nem ismeri őket, így nem is fogja soha. Tisztelet a kivételnek.
13/17 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolkodom, szerintem is önzőség mindig a magunk kényelmi zónájában maradni.
A párom még tanul, nem dolgozik.
Amúgy szokott családi összejövetelekre jönni, csak akkor, ha kedve van, mert ő is szorong olyankor. Tehát ezért nyugodtan bele, hogy nem jön, mert ideges a családom társaságában, valahol ez mégis azt jelenti, hogy meg akar felelni nekik.
2016. júl. 14. 14:14
14/17 anonim válasza:
Hol van ballagás júliusban? :o
15/17 anonim válasza:
Konkrétan nem is azzal van a baj szerintem, hogy nem akar elmenni, hanem, hogy ezt lehetett volna udvariasan is közölni. Azért érdekelnie kéne ha már 4 éve együtt vagytok, de ha még se akar menni, akkor azt mondja bocsi most nem, de ez hülyeség, hogy nincs hozzá köze.
16/17 anonim válasza:
Nekem ez is kifogásszagú, hogy szorong, meg meg akar felelni, akkor az a megoldás, hogy el se megy? Lényeg a lényeg, elég szarul esne igy 4 év után. Ezek szerint neki nem fontos a család, vagy te nem vagy fontos. Egyik sem túl vonzó lehetőség.
17/17 anonim válasza:
#16 lol... szimplan csak be van xarva a csavo, es keruli a kontaktust a csaladdal...
max csak abban van igazad hogy nem valami vonzo lehet az ilyen csavo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!