Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még feltétlen bizalom felé?
Figyelt kérdés
Barátnőm előttem nagyon kiélte magát, előző komoly kapcsolatának végét így dolgozta fel... Volt egy külföldi srác, aki pesten tanul, és néhányszor lefeküdtek egymással. Mi már 4 hónapja együtt voltunk, amikor meglepő dolog történt: ráírt a srác messengeren, egy olyan szöveggel, hogy "where are you?". Kérdeztem, hogy ez mi, azt mondta, hogy néha ír, de nem válaszol. Kérdeztem, hogy akkor miért nem tiltja le. Hisz ha én nem akarok valakivel beszélni, akkor nem akarok vele beszélni, és teszek is ezért.(Hozzáteszem, hogy mindez február 14-én történt, amikor együtt töltöttük a Valentin napot, és az egész hétvégét.) Nem tiltotta le, sőt a barátai között is hagyta. Nem tudtam bízni benne sajnos, így bele olvastam a beszélgetésbe.(Itt jegyezném meg, hogy aki nem ad rá okot, annál nem nézek bele. De ha van rá okom, akkor nem velem van a baj...) Beszélgettek! Sőt, szerintem találkoztak is, mivel helyszínt és időpontot is egyeztettek lászólag. Szembesítettem vele. Teljesen összetört, zokogott, könyörgött, hogy bocsássak meg, de azt mondta, hogy nem csalt meg. Csak jól esett neki, hogy valaki más is érdeklődik iránta. Ezek után törölte, és nem beszéltek azóta, tudtommal. Ezen nem tudtam túl lépni, és már szakítottunk is azóta. Szerintetek bánkódjak, vagy Ő még nem érett meg komoly kapcsolatra? Én 24 éves vagyok, Ő 21.2016. júl. 14. 08:30
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne bánkódj miatta, azóta valószínűleg már újra összefeküdt azzal a csókával...
2/8 anonim válasza:
Ha négy hónapja vagyok valakivel, az eléggé a kapcsolat eleje. Szerintem ilyenkor az embernek még elég újdonsággal szolgál a párja ahhoz, hogy ne legyen szükség pótlékra. Volt szexpartnerrel való kapcsolat fenntartása meg végképp necces dolog. Talán elhinném neki, hogy nem csalt meg. De hogy bíznék-e benne? Nemigen.
3/8 anonim válasza:
Minek bánkódni rajta.Elmúlt még idejében.Igyál meg pár sört a haverokkal azt' csá.Ne gondolj rá többet.
4/8 anonim válasza:
Mindenképp szakíts vele. Ez nem normális, h régi kapcsolatot tart melegem melletted. Megváltozni nem fog még egy darabig.
5/8 anonim válasza:
Mi az, hogy jól esik neki, amikor viszonylag friss kapcsolatban vagytok... érdekes.
Lehet Én vagyok rosszul kódolva, de ilyenkor minden időmet ha lehetne a párommal tölteném. Persze nem hanyagolnám el a barátaimat, családomat, de azért egy ilyen kapcsolatot "melegen" tartani elég necces szerintem.
Ez férfiként mondom.
Lehet, hogy nagyon ragaszkodó típus és Őt is nehezen engedi el, de ez í]y akkor is gáz.
6/8 anonim válasza:
Van valami extra dolog amiért vele maradj? Mert ha nem akkor egy delete gomb es lépj tovàbb.
7/8 anonim válasza:
Miért szakítottatok? Emiatt?
Amúgy ez kemény dió. Nem tudom... Én biztosan nem bíznék meg benne, de valószínűleg bánkódnék, hogy miért kellett egyáltalán összejönnöm vele. De vannak még foltok, amiket nem tudok, és így nem tudok mit mondani.
8/8 anonim válasza:
Már készültem mérges lenni rád, hogy miért akadsz fenn azon, hogy nem tiltja le, én se szoktam letiltani senkit, amíg nem ír túl gyakran, ha ilyen hülyeségért valaki féltékenykedni kezdene, meg is őrülnék. Olvassa csak nyugodtan a beszélgetést, nincs benne semmi. Aztán tovább olvastam, amit írtál... Hát így ne bánkódj szerintem. Ha csak beszélgetnek, azzal MÉG MINDIG NEM LENNE BAJ. Kivéve, ha állítja, hogy nem teszik. A találkozás ugyanez... Ha a szemedbe hazudik, az mindenképpen baj, teljesen mindegy, hogy miben. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!