Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már ilyen helyzetben? Mit tennél/tennél? Hol a hiba?
Nos,egy 14hónapos párkapcsolatban élek. Mindketten fiatalok vagyunk. Ő 18 éves, én 17 leszek.
Eléggé zűrös egy kapcsolat. Sajnos hajlamosak vagyunk mindketten túlreagálni néhány szituációt. Ezekből eredően,olyan viták alakulnak,ki amiknek igazából semmi értelme,mindössze annyi,hogy felmerül a szakítás.Pedig szerintem csendesebben is el lehetne intézni.
Ő szokott engem keresni telefonon,msn-en ha fent van ő ír rám (bár ott keveset beszélünk,és ritkán). Rengeteg ajándékot kaptam már tőle. Tegnap pl.Milkacsokit.
Többet van nálam,mint én nála.
Volt,hogy km-eket gyalogolt a hidegben,hogy 1,5 órára találkozzunk,áttekert bicóval,stb.
Ha el akartam menni színházba,bár semmi kedve nem volt,eljött velem,meg mindenhova. Kivéve a disco,de az nem hiányzik. Nem nagyon engedi,hogy fizessek. Kaptam tőle egy cicát is.:)
Velem tervezi az életét,neki esedékes a költözés,teljesen úgy van vele,hogyha odáig jutok,akkor oda fogok költözni hozzá.Már megmutatta a helyet is,mindent eltervezett,az utolsó tárgyig is. Később eljegyzést is szeretne.
Én nem szoktam őt hívni,csak ha nagyon akarok vmit,de ez eddig kb. 10x fordult elő.
Ő szokta kezdeményezni a puszit,öleléseket,csókokat. Én annyira nem.
Ezért neki ez a problémája,hogy szerinte nem törődöm vele.Ezekből nem érzi,hogy engem érdekelne ez a kapcsolat.
Ma úgy adódott,hogy megvár engem egy megbeszélt helyen,de nem volt ott. Felhívott,hogy hol vagyok,aztán mondtam neki,hogy kösz,hogy megvártál és lecsaptam a telefont. Erre írt nekem egy sms-t,hogy akkor legyen vége,neki ez volt az utolsó csepp a pohárba. Aztán kértem,hogy menjünk el valahova,ahol megbeszélhetjük a kapcsolatunkat,mármint kielemezni. Persze nem ez volt a célom. Elég rideg volt,majd lesmárolt. Aztán kaptam azt a mondatot,hogy ezekután se fogom mondani,hogy folytassuk,ne hidd. Aztán kimentünk,megint elkezdett csókolgatni,majd haza akart menni,de végülis visszarántott. Azt mondta hiányzom neki,és folytatni szeretné,de nem így.
Később,mikor kérdeztem,hogy ennek ellenére is velem tervezi-e a közös jövőt,azt mondta,hogy igen.Biztos benne.
Amúgy volt már legalább 25 szakítás,mindegyik kb. 5percig tart.
Hogyan vélekedtek a pasiról? És hogyan rólam? Szerintetek mi a hiba? Szerelmes szerintetek?
Nem,nem anak tartom. Csak ő beszél nekem a törődésről,mikor képes volt akár titokban is eljönni hozzám. Most meg nem,mert neki elege van a titkolózásból,akkor mindig feljön,ha itt vagyunk nálunk. De másképp nem igen akar már.
Akkor ez részéről nem valamiféle alábbhagyás?
a baratodnak csak annyit uzenek h
ne fuss olyan szeker utan ami nem vesz fel
a barátod egy ritkaság, nagyon si szeret téged, te meg le se sz@rod csezdmeg. megérdemelnéd hogy szakítson veled, sokkal jobb barátnője is lehetne aki szereti, mert nekem ebl az jön le hogy te egyáltalán nem avgy belé szerelmes...
bunkó állatja...sajnálom a srácot, ő tényleg szerelmes.
Utolsó,kaptál tőlem egy privát üzit.
Felteszem a kérdést mégegyszer,kíváncsi vagyok még pár ember véleményére.
Szerintem abszolút nem erről van szó, igaz amit mondasz, nem az, csak a leányzó van minden kérdésében felháborodva, hogy miért múlnak el azok a dolgok, amik régen nem így voltak... Már nem megy annyit fel hozzá, többet hanyagolja stb. Lényegében a csaj ezekszerint el is várná, hogy ez a ragaszkodás így maradjon, a srác egyszerűen csak belerokkan hogy az ő erőfeszítései sosem kerülnek viszonzásra. Szerintem már azt sem tudja mi lenne jó a hölgyeménynek, én is elvesztem néha a fonalat.
Abszolút nincs értelme ezt így folytatni. Hány válasz kell még ahhoz, hogy végere megértsd, itt sokkal inkább te vagy hibás mint a barátod? Ő szeret téged, te viszont le sem szarod, csak ragaszkodsz hozzá megszokásból. Egy párkapcsolatban az a láng előbb utóbb elalszik, a rózsaszín köd elszáll, és ott marad a rideg valóság. Valaki még akkor is szereti a párját, és megtudnak mindent beszélni, nem akadnak ki apróságokon, a vitás helyzeteken is viszonylag könnyen átlendülnek. Valakinek a lánggal együtt kialszik minden érzése, és a beszélgetés helyett maradnak a viták minden apró hülyeségen, a szakítások, a sértődések, a kiabálások, és végül egymás anyázása. Nekem az a meglátásom, hogy benned minden kialudt, és már csak azért vagy mellette, mert hozzászoktál, nem azért mert valós szerelmet táplálsz iránta! Ha nem érzel már iránta semmit, avagy igen csak elvárod hogy kinyalja a popsid, hát ilyenkor kell szépen szakítani (végleg), és azt mondani hogy elég volt, mielőtt elkezdődik a tányércsapkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!