Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél a helyemben? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben? Mit tanácsolnál?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel 3 hónapja járok.

eleinte tök furcsa volt velem, mert én vagyok az első barátja.

sokat foglalkozok vele, meg mindig kedvesen szólok hozzá, de ő néha olyan bunkón, meg a szemembe se néz, viszont amikor kettesben vagyunk, akkor így szeret, meg úgy szeret.

pontosabban---> kettesben imád, amikor meg a suliban vagyunk, akkor meg mintha valami hülye haverja lennék.

sőt van amikor még jópofizik a többieknek, engem meg le se szar. ti ezt értitek?

meh ha valami baja van, hiába kérdezem tőle, inkább a haverjának mondja el, mint sem nekem. és iylenkor goromba velem.

szerintetek miért csinálja, amikor látom a szeme mélyén h. szeret.? (és érzem h. szeret)

17/F

2010. ápr. 15. 17:38
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és még annyi hogy amikor megharagszom rá egy kicsit, akkor egyből csinálja a figyelemfelkeltést, hogy foglalkozzak vele, de persze ha foglalkozok vele, akkor meg az a baja
2010. ápr. 15. 17:39
 2/5 anonim válasza:
Szard le!! találsz jobbat
2010. ápr. 15. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez gyakori eset..

Amíg meg nem komolyodnak van ez így...

Ez csak a haverjai előtt ilyen arcoskodás, hogy megmutassa más előtt, hogy ő nem ilyen érzelmes fajta... Illetve, ha cikizik a haverjai így védekezik ellene...

Mondd el neki amit gondolsz...

2010. ápr. 15. 17:43
 4/5 anonim válasza:

Soha nem értettem az ilyen embereket. Kell egyfajta tisztelet, amit muszáj megadni a másiknak egy kapcsolaton belül. Mondd el neki őszintén, hogy nagyon bánt a viselkedése, tőle nem ezt várod. Ha nem változtat, hagyd el: jobbat érdemelsz nála!

London_rain

2010. ápr. 15. 19:51
 5/5 anonim válasza:

Halihó!

Szerintem el kell telnie egy pár évnek még, mert igen fiatal meg kell komolyodnia és akkor semmi baj nem lesz! Ha úgy érzed, hogy viszont szereted akkor tarts ki mellette! Ez csak a saját véleményem!

2010. ápr. 17. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!