Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet megkérnem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet megkérnem a barátnőm kezét?!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 16:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

19 évesek leszünk szóval még elég fiatalok,neki már voltak kapcsolatai(egy másfél éves és egy egy éves)nekem Ő az első.Már lassan másfél éve vagyunk együtt,de pár hónappal ezelőtt elkövettem egy nagyon nagyon hibát,megcsaltam.Nagyon bonyolult a történet a lényege hogy összejöttem egy másik lánnyal és Vele szakítani akartam,de ő utánam jött és mikor könnyek közt megcsókoltuk egymást rájöttem hogy mégis Őt akarom.Együtt maradtunk,a másik lánynak megmondtam hogy hibát követtem el ezzel az egésszel és hogy mégis a barátnőmet szeretem,és Vele akarok maradni.A probléma az hogy a lánnyal akivel ezt csináltam kénytelen vagyok minden nap egy légkörben lenni és ezt nagyon nehezen viseli a barátnőm amit teljesen megértek.Mióta ez megtörtént azóta rengeteget veszekszünk szakítottunk is már de mindig kibékültünk végül(lassan 4 hónapja megy ez).Jelenleg nem vagyunk együtt azt mondta hogy neki olyan kapcsolat kell amiben tudja hogy a másiknak csak Ő van és nem is akar mást.Én pontosan így vagyok evvel, de Ő ezt sajnos nem tudja elhinni nekem(érthető okok miatt).Ezért jutottam arra a döntésre hogy megkérném a kezét,mert nekem Tényleg csak ő kell,nagyon szeretem Őt,nem akarom elveszíteni,és nem tenném meg ezt újra Vele.Egyáltalán nem vonz a bulizás a csajozás a haverokkal(mint a legtöbb korombelit),én csak Vele akarok lenni,legszívesebben minden percben,Tényleg nagyon szeretem...és ezért gondoltam azt hogy ezzel esetleg bebizonyíthatnám Neki,hogy nem kell nekem senki más,csak Ő,hogy megbízhat bennem mert Ő nekem a világon a legfontosabb,csak erre későn jöttem rá:(

Szerintetek?

2010. ápr. 15. 17:05
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem terhes vagy
2010. ápr. 15. 17:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Ilyet nem írnék a helyedbe hogy a lány neked mennyire fontos.Ha annyira szeretted volna akkor egyszer sem csaltad volna meg.Szerintem ne kérd meg a kezét.Ha már nincs bizalom egy kapcsolatba és ennyit veszekedtek akkor attól hogy megkéred a kezét még semmi sem fog megoldódni.Én szerintem többet kellene beszélgetni a kapcsolatotokról,és arról hogy ki hogyan látja a helyzetet.Ez sokkal többet ér a párkapcsolat fejlődésében,mint ha hősködnél.Drukkolok nektek!
2010. ápr. 15. 17:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen nem kellet volna ezt csinálnom,már ezerszer is megbántam,csak nem tudom mivel bizonyíthatom neki hogy csak Őt szeretem és csak arra vágyom hogy újra megtudjon bennem bízni tényleg nagyon fontos nekem,szeretem.A tanácsot köszönöm :)
2010. ápr. 15. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen ez a lány kell neked akkor fogadd meg a tanácsom!Bizonyítsd be neki hogy szereted,és legfőképpen azt hogy MEGBÍZHAT BENNED!Bár én pl nem tudnék olyan pasiban megbízni aki egyszer megcsalt.De most nem ez a lényeg.Neked az a fontos hogy vissza szerezd a bizalmát.ami nehéz lesz,de ha fontos neked akkor megteszed.A másik lánnyal akivel megcsaltad szakítsd meg a kapcsolatot,és mindenképpen foglalkozz a barátnőddel többet,nem csak tettekkel hanem beszélgessetek őszintén az érzéseitekről.Mond el neki mik a terveid,és min szeretnél változtatni.Ha látja hogy őszintén közeledsz hozzá,sokkal jobban fog hozzád kötődni mint ha egy gyűrűt húznál az ujjára.
2010. ápr. 15. 18:18
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsaidat,ezek szerint fogok cselekedni,bebizonyítom neki hogy Szeretem és hogy fontos nekem és többet fogunk beszélni erről.Köszönöm még egyszer,hasznosak voltak a tanácsaid.:)
2010. ápr. 16. 18:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen!Örülök hogy segíthettem!:)Sok boldogságot!
2010. ápr. 19. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!