Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jobb lett volna az a csávó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lett volna az a csávó?

Figyelt kérdés

A következő a helyzet. Van egy barátnőm, a kapcsolatunk több mint éve teljesen oké, egy hónap után feküdtünk le egymással. Ez az idő persze azzal telt, hogy közelebb kerültünk egymáshoz, így időbe telt, mire a szexig jutottunk. Barátnőm azonban elmesélte, volt korábban olyan kalandja, amikor pár óra beszélgetés és italozás után lefeküdt egy sráccal.

Félreértés ne essék, nem az a baj, hogy ezt tette. De nagyon bántja az önérzetem, hogy azzal a sráccal olyan erős volt a kémia (és annyira bírta 1-2 óra szövegelés alapján), hogy képes volt lefeküdni vele, míg nekem mindez egy hónap udvarlás után sikerült. Persze itt véget is ért a történetük, csak valahogy b@ssza a csőröm ez a sztori.

Valóban ennyivel jobb lett volna az a srác? Engem szeret a barátnőm azt tudom, csak valahogy fáj, hogy volt nálam egy sokkal bugyinedvesítőbb...

Enyhülni fog vajon ez az érzésem?

20 éves srác vagyok.

2016. júl. 12. 00:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Enyhülni fog vajon ez az érzésem?"

Mivel majdnem fél év telt el a kérdésed kiírása óta és most megint kiemelted, nem valószínű.

2016. dec. 28. 17:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem veled is lefeküdt volna 5 perc után, viszont fel akarta épiteni veled a párkapcsolatot, és azért várt. A pasival meg csak a személytelen szex volt a lényeg, nem kellett várni. Mindeesetre beszéld ezt meg vele.
2017. jan. 12. 10:58
 23/27 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy az előzőnél nem volt valami tapaszt e téren ... és csalódásként élte meg, emiatt veled nem akarja elsietni? Lehet kíváncsi volt egy ilyenre, aztán rájött, hogy annak semmi értelme a világon és ezért döntött amellett, hogy vár. ( már nem azért, de az az egy hónap sem sok.. marhára nem elég annyi idő arra, hogy megismerjen.. szóval haladás legalább)
2017. jan. 12. 16:10
 24/27 anonim ***** válasza:
Persze de ha egy pasi teszi ezt hogy egyéjszakásban benne van azt én meg egy jó nagy latornak hívom !Szóval mindenhez két ember kell!Kérdező nézd az a pasi neki nem sokat jelenthetett sztem semmit sem !Te sokkal többet jelentessz neki ezt nézd ne azt hogy az a pasi koràbban megdugta mert így tönkre fog menni a kapcsolatotok ha folyton ezen agyalsz és a bnőd ezt észre fogja venni !Sztem beszéld meg vele ne titkolózz mert anbak sosincs jó vége!
2017. febr. 2. 16:50
 25/27 anonim ***** válasza:

Birkák!Miden nőnek volt már egy éjszakás kalandja,legfeljebb nem vallja be!

Inkább legyetek b uzik ilyen felfogással!!!

2017. febr. 2. 21:00
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, úgyhogy lehet, már leírták.

A sráccal azért feküdt le, mert ennyit akart tőle. Egy numerát, kész.

Veled komolyan gondolta, persze, hogy nem ugrik egyből ágyba. Hidd el, mikor téged megismert, értéket látott benned, nem egy fszt, akibe belecsücsül és megy tovább.

2017. márc. 2. 21:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem fogok kertelni. 2 esetet tudok felhozni: tenyleg csak "etye-petye" volt es tobbet nem akarta latni vagy azert erzett iranta valamit. Bar nekem soha nem volt egyejszakasom, mert tudtam, hogy ragaszkodo vagyok. Vagyis voltam. Mar nem lennek az :D De van baratom, ugyhogy ez kilove. De lehet most sem tudnek csak ugy szexelni. Nyilvan aztal fekudnek le, aki tetszene es bejon nekem. Olyannal nem menne a dolog, aki szamomra nem megfelelo.
2017. márc. 2. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!