Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lett volna az a csávó?
A következő a helyzet. Van egy barátnőm, a kapcsolatunk több mint éve teljesen oké, egy hónap után feküdtünk le egymással. Ez az idő persze azzal telt, hogy közelebb kerültünk egymáshoz, így időbe telt, mire a szexig jutottunk. Barátnőm azonban elmesélte, volt korábban olyan kalandja, amikor pár óra beszélgetés és italozás után lefeküdt egy sráccal.
Félreértés ne essék, nem az a baj, hogy ezt tette. De nagyon bántja az önérzetem, hogy azzal a sráccal olyan erős volt a kémia (és annyira bírta 1-2 óra szövegelés alapján), hogy képes volt lefeküdni vele, míg nekem mindez egy hónap udvarlás után sikerült. Persze itt véget is ért a történetük, csak valahogy b@ssza a csőröm ez a sztori.
Valóban ennyivel jobb lett volna az a srác? Engem szeret a barátnőm azt tudom, csak valahogy fáj, hogy volt nálam egy sokkal bugyinedvesítőbb...
Enyhülni fog vajon ez az érzésem?
20 éves srác vagyok.
A múltja az a múltja, azzal neked nem kell foglalkozni. Lehet nem akarta, hogy veled is csak annyi legyen,neked is csak annyira kelljen, azért nem hagyta magát rögtön.
Nem kell minden mögött a rosszat keresni.
Válaszolok neked a saját tapasztalatom alapján. Volt pár egyéjszakás kalandom de kapcsolatban sose feküdtem le senkivel 2 hétnél előbb, ha az kapcsolatnak indult. Egyszer volt egy srác akivel összejöttem végül, de eredetileg csak kalandnak terveztem. Jobb is lett volna, ha az marad... Mindegy.
Egyszerű a logika benne, bár tudom, hogy sok embernek kicsavartnak tűnhet... Két dolog is van.
Az egyik, hogy tudom, hogy sok srác egyszerűen NEM veszi komolyan azokat a lányokat, akik rögtön adják magukat, onnantól elfelejthetem, hogy kapcsolat legyen. Ez csak egy része a srácoknak, és nem is feltétlen tudatos. De azzal, ha várok 2-3 hetet, nincs veszíteni valóm, mert ha valaki annyit se bír várni, hát na... Volt egy nagyon jó kapcsolatom, ami sajnos utána kihűlt idővel... De az a srác alapból csak amiatt figyelt fel rám potenciális barátnőként, mert nem mentem vele ágyba, amikor elég részegen táncoltunk egy bulin, meg elvoltunk... És utána mégis kerestem a társaságát. Utólag mesélte el, hogyha akkor lefeküdtem volna vele, akkor nem érdekeltem volna tovább, szóval jó, hogy nem tettem.
A másik dolog meg, hogy egy egyéjszakás srácnál nem bánom, ha nem lesz jó. Akár nekem, akár neki, akár a hangulat, akár.. akármi. Ha mégse jó, akkor evvan, többet nem úgyse lesz. Ha kifejezetten rossz (nem csak unom de fáj pl), akkor meg lelkiismeretfurdalás nélkül fogom otthagyni. Már persze ha nem valami erőszakos állat, aki megerőszakol, de most ezt az irányt hagyjuk, tegyük fel, hogy mindenki aránylag normális. Ilyenkor otthagyni se kell csak szólni, hogy ezzel marhára álljon le. Ha megbántja az egóját, hát így járt. Próbálok emberileg viselkedni, ezt a dolgot normális hangnemben közölni, ne értsd félre... De ugyanezt egy kapcsolatban nem akarom megkockáztatni. Szeretném, ha jó lenne, ha már az első alkalom jó lenne. És nem csak testileg, nem akarom, hogy úgy feküdjünk le, hogy ez csak testiség. Ne így kezdjük. Később, hosszabb kapcsolatban lehetnek olyan dugások néha, amik csak arról szólnak, mert épp az esik jól. De ne így kezdjük. Viszont egy rendes szeretkezéshez több kell, mint vonzalom. És ehhez kell pár hét.
24L
Teljesen érthető, ha egy r.banctól elvárod, hogy neked is rögtön széttegye a lábát.
Az ilyen csajok néha bekattannak, amikor maguk is észreveszik magukon, hogy milyen ócskák és ilyenkor elkezdik kéretni magukat, hogy a nulla becsületüket mentsék valahogy.
Mekkora szánalmas válaszok, te jó isten...
Egy kiba$zott dugáshoz 2 fél kell, mindkettő ugyanannyira van benne, utána nagyon kis piti dolog azt elemezgetni, ki mennyire ócska r¡banc. A másik felet is lehet úgy nézni, hogy na az is csak ennyit tud, és aztán nem komolyan venni.
Na de nem is ez a lényeg. Kérdező:
Amit már leírtak, azt tudom én is megerősíteni. Ha le$zartam a folytatást, akkor épp azt is, hogy mi történik, belecsaptam párszor a lecsóba.
A jelenlegi kapcsolatom úgy indult, hogy éjjel az ágyamban kötöttünk ki, viszont nem szexeltünk, sőt semmi ilyesmi.
Pár hétig elhúztuk ezt így, közben majdnem minden nap együtt aludtunk.
De vele mertem odaállni a családom elé, vele költöztem össze és neki szültem gyereket.
Vondd le a következtetést, miért éri meg húzni a dolgokat...
Igen, jobb volt a "csávó", de nem kell ebbe semmi olyat beleképzelni hogy a dumájával, trükkökkel húzta volna bele a nődet a csőbe,
egyszerűen testileg jobban nézett ki és ez pont elég volt hozzá hogy:
- Egyrészt TUDAT ALATT a csajszi "tőle akart gyereket" mert a férfi genetikája erre megfelelőnek bizonyult
- Másrészt egy francokat akart tőle gyereket, mert az esze markánsan tiltakozott az ellen hogy egy rosszfiúval bármiféle hosszútávot is el tudjon képzelni.
Ennek az ellentmondásnak az áthidalására pont jó egy egyéjszakás kaland, persze megfelelő védekezéssel, az ösztön is lenyugszik, meg azzal hogy búcsút intek a férfinek, a lelkiismeretem is megnyugszik.
Érted-e?
Én, ha valakit nem veszek komolyan, és nem akarok tőle semmit sem, mert nem tartom semennyire sem, akkor csak gyors kefélés van, ellenben, ha tartósra gondolom vele, akkor előbb meg kell ismernem és ki kell alakuljon a vonzalom.
Ha nem akarom vele tartósra, akkor meg mindegy, vele is csak egy gyors kefe és utána mehet a kukába.
(L)
77 %-os te mekkora tuskó gyökér állat vagy már, akire egy nő sem néz rá ebből fakad a nőgyűlöleted igaz? Meg is érdemled te azt paraszt.
Mindenkinek van, volt és lehet h lesz egy éjszakás kapcsolata. Főleg az itteni tacskóknak. Aki azt mondja nem, az hazudik.
Kérdezőkém te soha senkivel nem feküdtél még le, csak úgy? Sajnállak.
És 3#-asnak adok igazat! Komplexusokkal küszködő akárki vagy, és az ilyen elől jobb elmenekülni.
Mint a 77 %-os gyökértől.
-Neked nem volt?
-Nem lehet, hogy átvette a azt hazudtam a csajnak kapcsolatot akar?
-Ha ezt már tudtad amikor összeköttetés csak hisztizel most.
-Az egód fontosabb mint ő és a kapcsolatotok?elég gyerekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!