Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, sok nő tényleg így viselkedik egy kapcsolatban a párjával?
Tegnap a barátommal beszélgettünk, és szóba kerültek a haverjai meg a nőik, ill. ex nőik. És mondta a barátom h a haverjainak a 90%-a olyan nőket fogott ki, és élt akár több évig is kapcsolatban, ahol a nő dirigált a pasinak hogy mikor hova mehet és hova nem.... nem engedte el a pasiját bulizni, vagy haverokkal lazulni. Én csak döbbentve hallgattam ezt.... Bár sajnos én is ismerek nőket, akik meg őrülnek egy kapcsolattól, és ők akarnak dirigálni a pasinak, hogy mikor hova kivel mehet....
Tényleg sok nő viselkedik így egy párkapcsolatban?
(1.) nem akarok általánosítani, tudom hogy nem mindenki ilyen. De annyi ilyen sztorit hallottam, hogy csak azt tudod mondani hogy a nők többsége....
2.) nem magamat akarom fényezni hogy én bezzeg nem ilyen vagyok, hanem ledöbbentem hogy a többség ilyen, és kíváncsi vagyok a véleményekre hogy ezt itt igazolják, vagy meg cáfolják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!