Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tetszenek a mostani lányok viselkedése?

Figyelt kérdés

Mostanában nem csinálnak semmi mást, csak öltözködnek, szépítkeznek, de amúgy tökre unalmasak vagy nem?

Ha nem ezt csinálják, akkor meg dobálják magukat a fiúknak!

Vannak még normális lányok?

Vagy azokat már nem becsülitek ennyire meg?! :S

2010. ápr. 15. 15:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
12%

dögös plázacicák.

jóaz;)

2010. ápr. 15. 15:21
 2/22 anonim ***** válasza:

Nem csak a diszkóba kéne kinyitni a szemed....

Amúgy, jah, marhára idegesítő, de vannak még normális lányok...

2010. ápr. 15. 15:21
 3/22 anonim ***** válasza:
13%

könnyen dughatók ;) nekem tetszik :D nem beszélgetni kell velük wazze

16/F

2010. ápr. 15. 15:22
 4/22 anonim ***** válasza:

Ha nem felületesen nézed az ilyen stílusú lányokat, akkor láthatod, hogy nagyon sok normális is van köztük.

És plázacicának sem kell ahhoz lennie egy lánynak, hogy olyan buta legyen, mint a tök.

Tehát ez alapján felesleges következtetéseket levonni.

20F

2010. ápr. 15. 15:25
 5/22 anonim ***** válasza:
91%

pontosan:D

ha szerelemre vágysz, akkor gáz van:D

nekem is van ismerősöm aki dögös, azt hittem, hogy kell nekem, sőt, szerettem is talán, múltkor meg együtt ültünk buszon, nem tudtam vele beszélni semmiről sem. dugni még most is jólenne, de sok az ilyen üres csaj

2010. ápr. 15. 15:26
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyen kis k.-vák!
2010. ápr. 15. 15:29
 7/22 anonim ***** válasza:

Lány vagyok. Utálom az ilyen plázacica kis szarokat! Idegesítenek a stílusukkal, a viselkedésükkel. Sajnos a suliban a legtöbb lány ilyen. :S Barátnőm csak egy van, inkább fiúkkal lógok. (az egyik legjobb barátom egy fiú) Velük érzem jól magam. Ők megértenek.

Amúgy én egy normális kinézetű lány vagyok, de a külső egy lázadó csajt takar. :D

2010. ápr. 15. 15:33
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg jó és "hasznos" lány van!Csak ők pont ezen erényeik miatt nem feltűnősködnek!

Én inkább a mai fiúkat nem értem igazán!Tisztelet a kivételnek,de furcsa látnom ,hogy olyan nyeglék a mai tizenéves srácok!Olyan mintha azt sugároznák magukból ,hogy minden mindegy!

2010. ápr. 15. 15:33
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

"Olyan mintha azt sugároznák magukból ,hogy minden mindegy!"

Legközelebb ne igyál ennyit!!!

2010. ápr. 15. 15:39
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
Bezzeg a mi időnkben......! Azok voltak az igazi szép idők. A lányok a templomban imádkoztak. Utána meg hazamentek főzni, mosni. Mi meg csak elmentünk a kupiba egy-két numerára. Utána meg jól berugtunk a kocsmában.
2010. ápr. 15. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!