Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánynak, aki tetszik, van barátja. Azért próbálkoznál?
Finoman próbálkozni lehet, miért ne? Egy csomóan élnek "látszatkapcsolatokban", azaz csak azért van pasija/bnője, hogy legyen mellette valaki.
Viszont ami nem túl szép dolog, direkt ráhatni a bizonytalanságára, nyomulni erőszakosan. Az elhódítás.
Aki meg igazán szereti a párját, azt elhódítani sem lehet.
én soha nem szakítanék szét egy párt. még akkor sem, ha nem túl rózsás a kapcsolatuk. előbb legyen vége annak, utána kezdeményezek. én legalábbis nem tudnék utána tükörbe nézni.
másrészt a lányban sem tudnék megbízni (feltéve, hogy egy komoly és hosszútávú kapcsolatot szeretnék)
Ha épp van kedvem hozzá, én egy leszbikus csajt is fűzögetnék. Nálam nincs olyan hogy soha.
Csak a sok sikertelenség mindig elveszi a kedvem, kedv nélkül meg nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!