Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánynak, aki tetszik, van barátja. Azért próbálkoznál?
már persze nem nekem tetszik egy lány, csak nem tudtam máshogy megfogalmazni
kíváncsi vagyok, a férfiakat eltántorítja-e, ha van pasija a csajnak
Egyszer megtettem, soha többet.
Ha van barátja, akkor ennyi.. Nem fogom "szétszedni" őket.
Majd esetleg ha szakítanak, akkor visszatértünk erre a próbálkozás dologra..
en igen,probalkoznak,mert az en baratnomnel is lehet pont ugy probalkoznak mint en masenal,szoval engem hidegen hagy ha van baratja,az az o sajat problemaja.22-F
clyde
Egyébként ez a dolog két emberen múlik. Ha egy lány a barátja mellett kavar egy másik fiúval, akkor jobb is, ha szakít a barátjával, mert valószínűleg nem szereti.
Persze az is érdekes, hogy hogyan lehet megbízni egy olyan lányban, akit én nyúltam le mástól. Nem lehet tudni, hogy mikor fogja más lenyúlni tőlem, mert a csaj nem egy életbiztosítás.
F/24 az első is én voltam
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:04
Teljsesen igazad van.
Ki tudja hogy ha én felszedem, akkor majd tőlem ki fogja lenyúlni? Jah jah. Bár az élet a csábításról szól én se voltam valami kellemes érzésekkel teli amikor a 7. bnőm is ugyan úgy leszart valami új pasiért. Én nem próbálkozok akinek van barátja. Max 5 perc beszélgetés cigiszünetbe melóhelyen ennyi.
....bár minden pasi így viselkedne mint Én.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!