Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb védekezés a támadás?
Nem tudom, mindkét nem csinálja-e, de mivel nő vagyok, férfiak részéről tapasztalom ezt. Nem tudom, nőtársaim szokták-e, én nem.
A tipikus "ha nem bízol bennem, nincs is értelme ennek az egésznek" és társai. Ilyenkor a másik visszakozik, és ne haragudj édesem, én bízom benned, szeretlek, stb.
Szóval ezzel az "éreztetem, hogy bármikor elveszíthetsz" módszerrel eléri a pasi (vagy a nő), hogy még a másik kérjen bocsánatot, és ő érezze sz@rul magát, amiért nem bízik a másikban.
Tudom, a bizalom minden kapcsolat alapja. De ez a módszer szimpla manipulálás, nem?
A parkapcsolatban mar a vedekezes onmagaban problema. Van aki vedekezes keppen elbujik, van aki visszatamad, van aki megelozo csapast mer a masikra. Mindegyik modszer gyorsan tonkreteszi a kapcsolatot.
Nem feltetlenul manipulacio. Ha azt mondja neked a parod hogy "nem bizik benned hogy nem csalod meg amikor egyedul buszozol haza" arra mit lehet mondani?
Igen.
Legjobb védekezés a támadás, de nem egy párkapcsolatban.
Ezzel nem értek egyet.
Ha elég ügyes a manipulátor...
Nem az ilyenekre gondolok, hogy ok nélkül nem bízunk a párunkban.
Ismerősöktől visszahallottam, hogy látták a barátom egy padon ülni ölében egy csajjal. Rákérdeztem, van-e ennek valóságalapja, és jött ezzel a "ha másnam jobban hiszek, és nem bízom benne" dumával. Persze nem mondta ki, hogy ez nem igaz, egyből a bizalommal jött.
A kérdés lényege, hogy ilyenkor nem arról van szó, hogy a másiknak rosszul esik, hogy nem bízunk benne, szimplán manipulál minket, nem?
Egyszer olvastam, hogy a hazugság egyik jele, ha a másik nem mondja ki, hogy nem történt meg, hanem visszakérdez, hogy pl. Komolyan kinézed belőlem? Nem bízol bennem? és társai...
Nem, ez egy szimpla tényközlés: ha nem tudsz megbízni a másikban, akkor tényleg nincs értelme a dolognak.
Ha úgy érzed, hogy nem tudsz megbízni a párodban, akkor szakíts - de ha nem szakítasz, akkor a féltékenykedôs hisztit tartsd meg magadnak.
A másikat megcsalással vádolni nagyon kemény és sértô dolog: tehát akkor vagy gondold komolyan a vádaskodásodat, és pakold össze cuccodat, vagy kb. térden állva kérj bocsánatot tôlem, amiért egy gerinctelen aljas senkinek feltételeztél.
Ez egy kellôen durva vád ahhoz, hogy ne dobálózzunk vele csak úgy, és hogy ne legyen középút.
Az meg, hogy még a vádaskodás után neked állna feljebb, bicskanyitogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!