Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves csaj 15 éves pasi? Mik a vélemények?
13 éves csaj
15 éves PASI
Látjátok Őket magatok előtt?A CSAJT meg a PASIT?
Én egy iskolás kislányt,és egy fiatal srácot látok aki most lépett ki(?) a kistiniségből!
A fantáziálás o.k..Sőt ha fel vannak világosítva még jobb,de éppen ezért kellene tudniuk türelmesen kivárni azt ,amikor tényleg örömet szerezhetnek egymásnak!
"mai srácok 10-12 éves korban kezdik. "
b*zd ki hol élsz????
És 13 vagyok és még nem h csak szűz de még "csókszűz"xD is.
Ez a válasz 28%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 00:45
Te normális vagy? Pár év múlva talán már a 10 éven aluliaknak fogod ugyanezt a szöveget nyomni a "nem tehetünk semmi ilyenek a mai fiatalok" címszó alatt?
Tisztában vagyok vele, hogy segíteni kell a fiatalokat a felvilágosításban, és felkészíteni őket a nemi életre, de itt az egészséges lelki fejlődésről is szó van. Nem hiszem hogy a 11 éves korában szüzességét vesztő ismerősöd nem tenné másképp ha idősebb lesz.
Járjanak ha akarnak, legyenek boldogok, de én nem azért adnék "gyerek" kezébe óvszert hogy használja, hanem azért hogy emlékeztesse a helyes lépésre, és következetes legyen.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-15 14:10 -nek igaza van!
1. Nem a szexre gondoltam!
2. Nagyon nem rólam van szó, jó pár évvel idősebb vagyok náluk, csak kíváncsi voltam a véleményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!