Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Imádom szeretem a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom szeretem a barátnőmet, de (. )?

Figyelt kérdés

- a végsőkig húzza a szőrtelenítést, amikor már lohasztó a látvány

- állandóan észrevételez valamit rajtam, pl. pattanást, enyhe szájszagot, fülzsírt (ez utóbbiról én tehetek, pedig igyekszem alaposan fület tisztítani, a szájhigiéniám kifogástalan, rágózom is, sokszor mosok fogat és használok szájvizet, hagymát is alig eszem, nem lehet mindig mentaillatú...)

- nem ritkán kínos helyzetbe hoz azzal amit mond, meg hogy ki előtt mondja, vagy mert nem tud suttogni

- kettős mércéje van sok esetben, valami ami neki nem tetszik ha én csinálom, azt csinálja

- vannak fura húzásai, pl. p*csös képet kért valakitől, aki felajánlotta neki (azt mondja, csak poénból, meg bármelyik testrészletét kínálta volna fel, láb, arc, elkérte volna a képet)

- kamuprofillal, vagy igazival, fél napra felregisztrál valami társkeresőre, és olyankor zavar hogy idegen férfiak írnak neki, bár nem levelezik senkivel

- nem koordinálja a mozgását, és ezért sokszor fájdalmat okoz, pl. mert tökön nyom, orrba vág, vagy szájon vág

- mi megadtuk egymásnak az összes jelszavunkat, és ő ezzel visszaél, persze a magáénak kikéri a tiszteletben tartását, ez megint csak a kettős mérce, amiről beszéltem

- vannak bunkó megjegyzései

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Egyébiránt viszont nagyon aranyos, közkedvelt lány, szép is, okos is, kedves is, őszinte (sokszor már túlzottan), néha vannak nagyon megindító cselekedetei felém, szeret engem, a kapcsolatunk pedig problémamentes (még ha a fentiek után nem is hiszitek). 20 éves.

2016. júl. 7. 13:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elég nárcisztikusnak tűnik a csaj

F.@sz.omat sem érdekelnének, hogy szép,viselje el más a tahó dolgait

2016. júl. 7. 14:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem az anyám ilyen két pohár bor vagy sör után, kivéve a képkérős, a társkeresőzős és a jelszavas pontokat. És általában úgy reagál, ahogy a 10. válaszoló írta. Ha szépen szólok, akkor is. Átérzem a helyzeted, néha a hajamat tudom tépni, annyira idegesítő ez a viselkedés.
2016. júl. 7. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy felsoroltad egy tahó, egoista és önző lány jellemvonásait majd a végén hozzátetted, hogy egyébként aranyos, közkedvelt (másokkal tud rendes lenni??) lány. Beszéld meg vele, de szerintem ez nem viselkedésbeli probléma hanem rossz jellemvonás azon viszont nem akarlak elkeseríteni de nem fogsz tudni változtatni.
2016. júl. 8. 07:48
 14/14 Komolyan mondod? ***** válasza:
A leirtjaid alapjan szerintem ez a lany minden csak nem okos...
2016. júl. 8. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!