Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti barátnőtök is ennyire öröm, állom stb romboló?
Figyelt kérdés
Legtöbb esetben elveszi a kedvemet mindentől! Ma is vásároltam magamnak egy Real Madridos pólót (mert a kedvenc csapatom), hébe-hóba felvenni városba stb. Erre jött azzal, hogy nem lehet felvenni, fölösleges dolog, meg mire nekem. De nem ez az első alkalom, mert az élet más területein is elveszi a kedvem.2016. júl. 6. 12:08
11/16 anonim válasza:
Te ezen vagy ki. Ő meg ennyire retardált.
Ha ilyen csajod van..., gratulálok s sajnállak.
12/16 anonim válasza:
Hogy lenne már ciki, nekem is van, meg egy csomó barátnőmnek is. Az anyaga miatt csak sportolni hordom, de pl van egy olyan pólóm, ami úgy néz ki, mint egy mez, azt meg csak utcára szoktam hordani meg most meccsekre. Sokan szeretik az öltözködésükkel kimutatni, hogy valamit szeretnek (legyen az könyv, film, együttes, stb...), szerintem ez teljesen rendben van.
23/L
13/16 anonim válasza:
Én nem gondoltam volna, hogy vannak ilyen nők 😃 én ha kapok valamit a férjemtől halálosan rosszul érzem magam, hogy ő meg nem kap vagy nem vesz magának semmit 😃 olyankor rögtön neki is kell valamit venni, hogy megnyugodjak 😆 22/L
14/16 anonim válasza:
En akkor sem szolok, ha uj pecabottal jon haza.. es o sem ha en elmegyek kozmetikushoz, uj cipot veszek stb..
Szerintem figyelemhianya van a csajodnak, irigy, gyerekes es unatkozik
15/16 anonim válasza:
Jobban orulne,ha neki vasarolgatnal vagy adnad inkabb oda a ravalot :D
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!