Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmenthető még a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthető még a kapcsolat?

Figyelt kérdés

párom elvált 2 éve, azóta vagyunk együtt. minden jól indult, nagy volt a szerelem is, ( részemről most is ).

Kb negyed évente a párom mindig összezavarodik, és nem tudja mit akar. Eddig úgy éreztette érzelmileg minden ok,aztán így átkapcsol, magányra vágyik. Ezalatt azt kell érteni hogy nem bújik, nem jelentkezik napközben, nem ad puszit magától, csak reggel ha megy melóba. Szex az működik így is köztünk.

Sőt még belém köt mindenbe, hibákat keresi direkt. Ilyenkor olyanokat mondd ami nagyon szíven érint.

pl. nem tudja hogy mit érez irántam, nem tudja sajnálatból van e velem, nem tudja övé e a gyerek, stb stb. 1 hónap múlva születik meg a közös fiunk.

Ezt is abból szűri le hogy ki tudja én mit csinálok a városban,kivel találkozom,stb. Hülyeségeken agyal. Ha van dolgom, azt intézem, azért megyek busszal, de ő azt állítsa nem féltékeny. Örök életébe az volt,már nem az, és ha bele döglik a kíváncsiságba se kérdez utána.

Sose csaltam meg, meg se fordulna a fejemben. S talán azért mert életembe nem szerettem így senkit,mint őt.

Elvileg azt mondta akkor zárkózott be, mikor volt 1 éve egy veszekedésünk, és én csúnyát vágtam a fejéhez, de azonnal elnézést is kértem. öreganyád pics*ja ezt a szót használtam,de idegből. Csúnyán hangzik, elítéltek tudom, de csak kicsúszott a számon és nem komolyan gondoltam.

Tegnap mondta hogy hagyjuk egymást egy kicsit,lehet jó lenne neki. Bántsa őt hogy így viselkedik velem,viszont engedi hogy hozzá érjek,megsimogassam.

Ez csak jelent valamit,nem?

valami ötlet, tanács amitől megmenthető a kapcsolatunk?

Már ajánlottam neki szakembert, nem hajlandó rá, már ajánlottam neki dns-t, azt sem akarja. Ezek szerint csak fejemhez vágja,de tisztába van vele hogy övé a gyerek,érzi hogy imádom őt,teperek érte hogy megmentsem a dolgokat.

Kifogytam az ötletekből. HELP .....

normális válaszoknak nagyon örülnék. szép napot.

2016. júl. 6. 07:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

7-es.

epp tegnap kerdeztem tőle,h jobb lenne ha vege lenne? azt mondta ne.

párom marha öszinte ember, és akármi is fáj ő megmondja. ugy hogy kimondaná ha azt akarná vége legyen. elvileg megsertettem őt azzal a szoval és bezárkozott. érzékeny tulsagosan is férfi létére.

2016. júl. 6. 08:49
 12/20 anonim ***** válasza:

Figyelj, nyisd ki a szemed!

A párod már nem szeret, csak szánalomból marad melletted, és égne a pof.ája, ha terhesen otthagy. Már szenved, kínlódik, boldogtalan, és ő nem szeret téged. De látja, hogy te szereted őt, ezért sajnál, és ezért nehéz szakítania.

Nem ér hozzád, nem ölelget, tartja a távolságot, egyre jobban eltaszít magától, magányra vágyik (nem társas együttélésre), nem udvarol, gorombán beszél veled: nem szeret, nem adja jelét, hogy szeretne téged. Semmi, nyista, vége. Még csak meg sem bízik benned, hiába a nagy szerelem.

Normális pasi a terhes barátnőjét a tenyerén hordozza, simogatja és puszilja a pocakját, elkényezteti finomságokkal (elvégre kettő helyett kell enni...szerinte), megmasszírozza a fáradt lábait, a hátát, tervezgeti a közös életet, álmodozik milyen lesz a baba, kitől mit örököl, hogy fog kinézni.

Ennek sincs nyoma se, neked már az is öröm, ha te megérintheted.

Most komolyan, hol van ebben az, hogy tervezi és várja a gyereket?!

Innentől a saját ostobaságod áldozata vagy, mert nem látod, hogy egy döglött lovon akarsz lovagolni, de te azt is elvárod, hogy akadályt ugorjon.

A gyerek megszületése egy stabil kapcsolatban is komoly kihívás. A tiétekben egyszerűen felelőtlenség.

Te már csak azt reméled, ha meglesz a gyerek, őt fogja annyira szeretni, hogy ne hagyja el, és akkor kénytelen téged is elviselni. Ezt le is írod, ha nem is szó szerint így.

Csak gondolj bele, az előző házasságában sem tartották benn a gyerekek.

Előbb vagy utóbb ki fogja mondani, hogy vége.

Mondjuk ha erkölcsileg elfogadhatóbbnak tartja, mondjuk a gyerek egy éves kora után.

2016. júl. 6. 08:54
 13/20 A kérdező kommentje:

12-es

Normális pasi a terhes barátnőjét a tenyerén hordozza, simogatja és puszilja a pocakját, elkényezteti finomságokkal (elvégre kettő helyett kell enni...szerinte), megmasszírozza a fáradt lábait, a hátát, tervezgeti a közös életet, álmodozik milyen lesz a baba, kitől mit örököl, hogy fog kinézni.

Ennek sincs nyoma se, neked már az is öröm, ha te meerinted.

Most komolyan, hol van ebben az, hogy tervezi és várja a gyereket?

eddig ez mindd megvolt. vasarnap meg minden ok volt. hetfon beszeltunk dolgokrol es onnan valtozott.

2016. júl. 6. 09:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Na és mégis mi a búbánatról beszéltetek hétfőn, hogy ilyen változás köszöntött be?

Esetleg ha lennél szíves leírni a tényeket, még lehet, hogy segíteni is lehetne.

2016. júl. 6. 09:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a párodnak semmi baja, azon kívül, hogy unatkozik és nyűglodik egy kicsit, hogy felhivja a figyelmet magára.. Ez abból is látszik, hogyha elhagynad kaparna az ajtót, mint egy kivert kutya. Nem kell vele foglalkozni épp tinikorat éli és semmivel sem elégedett. Neked sem kéne utána futni, azért csinálja ezt mert rajongsz érte,tudja hogy megteheti. Kicsit tartsd a távolságot, és ő fog teperni. Az sem jó a pasiknak, hogy folyamatosan oda vagy érte,megunjak.
2016. júl. 6. 09:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, minden nő beszélgessen el egyszer az exfeleséggel, hogy ő hogy látta a házasságot, szerinte mi romlott el, miért lépett félre, miért váltak el. Igen tanulságos tud lenni!

Ha szerinted ez a kapcsolat még menthető, akkor kínlódjál benne, de legyél szíves csendben és mások nyugalmának megzavarása nélkül tedd.

Neked ez a kapcsolat így jó, ezt fenn akarod tartani, ehhez ragaszkodsz, imádod őt, akarod őt, így ahogy van. Nem értem, mi a probléma?!

Itt bizonygatod oldalakon keresztül, milyen tökéletesen boldogok vagytok, várjátok a közös babát, minden happy.

Nem is értem a kérdést.

A másik lehetőség, hogy te is látod, hogy a kapcsolatodon már csak isteni csoda segíthet, és megfogadod a tanácsokat, és kilépsz belőle emelt fővel.

De ha ezt nem akarod (már pedig nem akarod, azt látom), akkor a továbbiakban úgy alázkodsz meg egy olyan férfi mellett, aki csak szánalomból van veled, ahogy jól esik. Csak akkor ne tegyél fel felesleges kérdéseket, és élvezd ki, hogy szenvedhetsz, küzdhetsz érte, kaparhatsz, néha kicsit hozzáérhetsz, és ha jó kedve van, még hozzád is szól.

2016. júl. 6. 09:46
 17/20 A kérdező kommentje:

utolso:

kommunikacioval nincs gond , hozzam szol, normalisan viselkedunk egymassal. megnyilt elottem,es megmondta mi a gond. hallani sem akar rola hogy a kapcsolatunk vege legyen. megmentheto a dolog, teperni nem fogok. ugy vagyok vele hogy hagyok neki idot, hadd jojjon o utanam. megereztetem vele milyen ha elhanyagoljak ot.

koszi mindenkinek.

2016. júl. 6. 14:51
 18/20 anonim válasza:
szerintem nagyon önzően viselkedik.
2016. aug. 31. 18:43
 19/20 A kérdező kommentje:

Kommentelők rendbe van a kapcsolatunk.

Vmelyik kommentelo irta h nem szeret sajnal szanalombol van velem mert lassa hogy szeretem.

Nem igy van hala isten. Kozos babatol ijedt meg azt mondta de az erzesei ugyanazok voltak akkor is es most. Szandekosan bantott meg sokszor h el e viselem ot, eros e annyira a kapcsolatunk. Azota minden rendben van. Sőt meg jobb lett. :-)

Szeressük egymast, es ettol fontosabb nincs. Minden megoldhato ha akarjuk csak legyunk kirartoak. En ugy erzem megerte.

Eljegyzes hazassag is szoba került. Jövöre sztem meglesz mindkettő.

Köszi a kommenteket mindenkinek. Szep napot ;-)

2016. nov. 23. 08:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Azóta mi a szituáció veletek?
2021. márc. 2. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!