Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet ebből valahogy lépni vagy már teljesen mind egy mit csinálok?
Ossze költöztem a párommal . 1 éve egyutt élünk . Elég sokat veszekszünk , aminek az alapja az, hogy egyszer egyszer sokat engedek neki, majd valamiért ugy érzem hogy kihasználni akar, aztán ennek hangot adok . Ezen felül sokszor van az, hogy nekem semmit neki mindent . Nem azert, mert papucs lennék, hanem egyszerűen engem nem zavartak az elején piti dolgok, ezért megenged nagyjából mindent amiért nem szólok . Pl;
Telefonon osszeveszunk, rám nyomja a telefont majd nem veszi fel . Két óra múlva nem lehet hozzászólni , ez megy egy napig .
Ellenbe velem, ha en nyomom ki akkor mekkora köcsög vagyok .
Szóval ilyenek..
A probléma az, hogy sok veszekedéssel az a vége , hogy ugy beszel velem mint egy utolsoval . A legutóbb konkrétan elmondta, hogy egy senki vagyok ebbe a kapcsolatba . Összepakoltam haza indultam . Felhívott hogy hol vagyok ? En hulye visszajöttem, majd megint megkaptam es ekkor hazamentem . Harom nap utan feljöttem vissza Budapestre . 2 napig normális volt majd megint elkezdődött ami az elott is. Arogans , bunko, nagyképű lett .. Közbe egy nagy gyerek, es tudom, hogy csak kisebbségi komplexus ami miatt ilyen .. Nem bízik magában , amit rám hárít . Hiába akarom vele megbeszélni, a kérdésre hogy mi a baja az a válasz, hogy semmi hagyjam mar beken ..
Ha azt kérdezem, hogy miert nincs onbizalma, akkor meg az a válsz, hogy nem tartozik rad.. Nem fogom elmondani..
Szóval minden vita utan észreveszi magát, könyörög egy sort, majd 2 nap múlva egy kicsit még bunkobb mint előtte ..
Tudom hogy azert van, mert biztos benne, hogy vissza fogok jönni , de hogyan törhetnek ki ebből ?? A szakítást nem akarom , csak ha tényleg nincs mas .. próbálnám megoldani , hátha ..
22 /F
Te annyira hülye vagy.
Egy utolsót még a kis nyelvére élveznék, majd fognám a motyómat és feljönnék Pestre, végleg.
Szám töröl, tévé bekapcs.
Egy sorstárs! El sem hiszem. Különbség annyi, hogy mi nem költöztünk össze és én nő vagyok.
Mindenki azt fogja neked tanácsolni, hogy legyen vége.. Halott ügy..Tapasztalatból mondom, hogy egy problémát elég nehéz megoldani egy olyan emberrel, aki még arra sem hajlandó, hogy megbeszéljétek. Ha én szeretnék beszélni akkor mindig azt a választ kapom, hogy "Hagyjál most, ne idegesíts!" ... :)
Köszönom mindenkinek , kedves ,,2." Részvétem ..
Sokszor elgondolkodom , hogy tényleg a szakítás a megoldás . Próbálom mindig megoldani, nem akarom eldobni . Igazából semmit sem ad ez a kapcsolat nekem .. Olyanokat vág a fejemhez, hogy nem lehet velem tervezni . A fizetésemből most kell kifizessek 120.000 Ft-ot , amelyből csak neki kell adjak 70-et az albérlet fele plusz amit a kedves anyóssnak összevásároltak , hogy a felet majd úgyis kifizetem . Ilyenkor érzem azt, hogy lehuz .. Nem azert, mert annyira fontos a pénz, csak mikor ír egy SMS-t , hogy az anyukája vett neki egy gurulos táskát , hogy tudjon bevásárolni , majd előáll , hogy fizessem ki, mert miattam kell cipeledjen mivel nem kísérem el , akkor le vonom a következtetést ..
21 évesen elvégzett egy okj tanfolyamot . Egy évre költöztünk fel, mivel neki itt kell tanulni. Amúgy 110 km szüleimtől Pest . Na szóval azert felköltöztem vele, hogy segítsek neki, nekem innen a munkahelyem 70 km .. Majd mindennap megteszem az 1- 1 óra 20 perces utat.
Mióta elvégezte a tanfolyamot azon sír , hogy dolgoznia kell .. Felvettek egy munkahelyre , azota ezt hallgatom ..
A masik . Anyámmal rivalizál . En iszom meg a levet .. Nemsokára születésnapom lesz , előre felek tőle .. Ugye anya meg a család készül , de ok Pestre nem fognak jönni , mert macerás .. A párom ki lesz akadva , hogy minek megyek haza, mert o dolgozik , nem ér ra ... Szóval a saját születésnapomon is majd másokhoz alkalmazkodjak .. Lehet elbújok valahol aztán megvárom amíg elmúlik ...:D
"nem azért, mert papucs lennék".... Hát édesszivem, akkor mi?
Ne haragudj, de ez nem egy érett magatartás. Kérlek szépen, hogy legyél határozott és végre irányítsd már a saját életed...
Az eszem megáll.
Á, szakítani kell.
Vagy te nyomod ki a telefont.
Megfenyegeted ha még egyszer kinyomja, vege.
Nem fizetném ki a sz*rjait. Stb.
Lehet, hogy rajonne h nem kene szarba venni teged. Es a felismeres utan normalis lesz. De ez nem biztos. És ha végig akarod csinálni, akkor bíznod kell magadban és erősnek kell maradnod.
(Persze akkor is, ha szakítasz)
Alaposan megfontolnám. De azt biztos nem hagynám, hogy így maradjon minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!