Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát abban szeretném kérni a segítségeteket, h szerintetek összejöhetek a csajjal? Ezek alapján?
Figyelt kérdés
Nah szóval tavaly nyáron smároltunk meg minden és egész jó fej volt én voltam hülye mert féltem tőle,de azóta naon szeretem nem tok nélküle élni,és mindég azt mondta h akar tőlem valamit,de ha ott volt az alkalom nem.akkro megelegeltem es elhatároztam magam h beszelek vele mert mindeki modnta h csak átver meg jatszik velem és nem hittem el de végüéis be ismerte és én meg mindeg szeretem őt,felszedtem egy másik csajt de nem voltam bele szerelmes és ők joba voltak és annak a csajnak aki nekem kell felténykenykedett és nah szakitottam avval a csajjal mert kozbe szol az én igazi szerelmem és most husvétkor a discoban kicsit elvoltunk rem h értitek és utána újból mondta h nem akar semmit mert valamiért nem járhat se veelm es senki mással sem es nem tom h miért meg meg nem mondta el,de kinezem belole h igaz es de visyont mások mondták h újból egz hazugság és nem tudom,de ennek ellenére tnacolt egz másik pasival az akart vele járni de nemet mondott neki és nem tom h mit csináljak segitsetek kérlek szépen várjak rá?...:( mert én nagyon szeretem...remélem h követhető voltam...2010. ápr. 14. 15:37
1/6 anonim válasza:
nem, nem voltál érthető. sok az érthetetlen rövidítés. nincs tagolva a szöveg. nincsenek lezárva a mondataid. vegyél már erőt magadon - ha már fárasztani akarsz minket a problémáiddal- és írd le értelmesen mit akarsz!
2/6 anonim válasza:
A fogalmazasodbol arra gyanakszom,hogy eleg fiatal vagy,szoval,ne varj ra!Kerek perec megmondta,hogy nem fog veled jarni,akkor miert varnal?
3/6 A kérdező kommentje:
17 éves vok igaz,de én szeretem....:(
2010. ápr. 14. 17:46
4/6 anonim válasza:
Még mindig ne. Ha ő nemet mondott, mindegy, mit súg a hetedik érzéked.
6/6 anonim válasza:
Ha már a saját károdon sem tanultál, gondolom úgysem nyugszol, amíg azt nem mondjuk, hogy igen, várj rá, mert a viselkedése a szerelem jele, egymásnak szántak benneteket a csillagok és egyszer csak valami csoda fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!