Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedélyezi a facebook oldalán a kép megjelölést?
Barátom nem engedélyezi a profilján a kép megjelölést. Nekem engedi hogy tegyek ki közös képet sőt mondta hogy nyugodtan jelöljem meg rajta de nála ezek nem jelennek meg.
szerintetek miért? Megkérdezni nem akarom mert akkor meg az lesz miért lesegetem folyton a profilját. Amugy minden okes köztünk csak ezt nem értem.
22/l
Nekem is olyan a beállításom, hogy ha valaki megjelöl egy képen, azt előtte nekem jóvá kell hagyni. Na most vannak olyan ismerőseim, akik nem figyelnek oda, milyen idióta vírusos nyavalyákra kattintgatnak összevissza, amik így terjesztik magukat, aztán sose mosom le magamról a sok xart, és még a Facebook is tilt, mert vírusosnak találja a fiókomat. Az ilyeneket meg tudom előzni egy ilyen ellenőrzéssel, és akinél látok ilyen vírusos baromságot, neki esetleg jelentem a fiókját a rendszernek, hogy takarítsák meg, mert bekapott valamit, és ha olyan ismerős, akkor még külön jelzem is neki, hogy kövesse vissza, honnan gyűjthette be a szemetet.
Másrészt vannak olyan ismerőseim is, akik mindenféle idióta képeken (rajzok, tájképek, "bölcsességek"... stb.) megjelölnek ismerőseiket, hát most hadd döntsem el én, hogy akarok-e ezeken szerepelni vagy sem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!