Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden nőnek csak a pucér testem kell?
A legtöbb hozzám illő nő csak szexet akar és félnek a belső tulajdonságaimat megismerni, mikor oda terelném a dolgokat mindegyik hárít, meghátrál és fél. Tudom, hogy nem mindenki ilyen, van kivétel, csak én még nem találtam rá sajnos. Lehet, hogy rossz helyen keresgélek.
Miért ilyen félősek a lányok? Tudom hogy van mindenkiben egy alap félelem, de ha testemet jónak tartják, akkor a belsőmtől miért ijednek meg?
29f
Ez tipikus női hiba.
Előbb fekszel le velük, aztán sírsz hogy nem vesznek komolyan, csak a tested kell.
A megoldás is ugyanaz.
Előbb randizzatok, járjatok, és azzal feküdj le, akivel kialakult kapcsolat. Nem kell mindenkinek odadobni a zsenge tested, csak mert farkad van. :P
Ötöske, tanulj meg olvasni! Értem én, hogy hosszú, meg bonyolult, de olvasd el még kétszer.
Nem azt írtam, hogy a kérdező nő. Hanem azt, hogy tipikus női hiba az, amit elkövet.
Nem hittem volna, hogy külön el kell magyarázni a különbséget. De ezek szerint mégis....
Mondom én hogy hosszú...
Az utolsó két szóig nem jutottál el, látom.
Neked bonyolult.
Remélem a kérdezőben van annyi értelem, mint ahogy hirdeti, és felfogta. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!