Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom ezt és ő nem képes megérteni. Mi legyen?
Normálisan, nyugodtan, komolyan magyarázd el neki, hogy ezt te nem találod viccesnek, bánt, árt a kapcsolatotoknak és neked is. Kérd meg, hogy ezt hagyja abba. Adj neki egy kis időt, hogy felfogja, ne veszekedj vele, ne kapd fel a vizet, ha gúnyol, csak emléksztesd, hogy mire kérted meg. Ha továbbra sem fogja fel, akkor hagyd ott é keress valakit, aki nem aláz szénné.
Amúgy nem értem, hogy mi a faszért vagy még vele.
Becézgesd őt is gúnyosan, hogy érezze a törődést, majd nevess a pofájába és mond, hogy "de szivem ez vicces!"
Így már érteni fogja.
Üvöltözve mondta hogy "mivan csecs"
- Mondjuk én ezt a részt nem bírtam volna ki röhögés nélkül. :D:DD
Na de komolyra fordítva a szót, tudom mit érzel, nekem is voltak súlyos önértékelés problémáim - szerencsére mondhatom már, hogy régebben, mert túl tudtam jutni rajta- de voltam depressziós miatta, úgyhogy megértelek.
Nekem is nagy melleim vannak, de hidd el, ebbe te viszed bele a saját sérelmedet, mert kötve hiszem abból amit leírsz, hogy ő ezzel bántani akarna. Poénkodik vele, láthatóan ezt ő egyáltalán nem úgy látja mint te, hanem neki tetszik, de legalábbis, biztos, hogy nem zavara ha husis vagy vagy hogy nagy a melled. Nekem is szokott ilyet mondani a párom, h csecs.
Engem már nem zavar, mert ez a férfi mutatta meg nekem, hogy nem kell aggódnom miatta, s nem kell szégyellnem, sőt, ő odáig van értük! És ez a bizalom amit adott, hogy tényleg rajta lóg, meg rácuppan, látszik rajta, hogy tényleg imádja a melleimet, tőlem úgy becézi, ahogy akarja! Sikerült leküzdenem a gátlásomat, amit anno a ribik miatt szégyelltem, hogy nagy mellem van és lógni fog stbstb. Ez az ember meg imádja őket!
Szóval először gondold át, szerintem a te párod is szereti a melleidet, ezért becézi. Oké, elég béna, a tőgy már pl nekem is sok.
Ebben már ő a hunyó. Tisztán értesd akkor ezt meg vele, hogy figyelj, ez nálad komoly probléma, nyilván látja ő is, ha ezért felpofoztad, és arra kéred, hogy tartsa tiszteletben a kérésed, hogy lehetőség szerint mellőzze, a tőgy, hurka és hasonló kifejezéseket, amikkel illet, mert nem is tudja, mennyit árt ezzel neked is és a kapcsolatotoknak is. Nem kell megértenie, téged miért zavar, csak ha tisztel, akkor betartja a kérésedet. Ennyi.
Ha értelmes valaki akkor ebből már veszi a lapot, én meg tudtam értetni a párommal, ha valamilyen jelző zavart és azóta nem is használja, mert elég értelmes és felfogta, hogy zavar.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!