Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? (részletek lent)
Körülbelül 1 hónapja szakított velem barátnőm! 2 és fél év van a hátunk mögött! Összejött egy pasival, akkor én nagyon szenvedtem miatta de még most is nagyon szeretem, és nem tudok egy lányra sem ránézni mert mindig ő jut eszembe! Nemrég írt nekem msn-en hogy mizujs velem és hogy sokat gondol rám és hogy mi volt velünk, és be is vallotta hogy megbánta a szakításunkat! Elmondta hogy méllyen még igen is szeret engem, de ő választotta ezt ami most van és nem akarja a kavarodást!
Szerintetek mit tegyek? Nagyon szeretem és 2 év azért csak 2 év! De ő a szakításunk után máris egy másik pasihoz ment! Véleményt írjatok légyszives!
Én 22/F ő 21/L
hehe... milyen egyszerre irtuk mind3an.. =))
de miaz hogy engedje el es lepjen tovabb... sztem ha szereti akor meg folytassak...
elozo voltam
egyből összejött a pasival szakitás után? mert ha igen akkor valószínü h nem is szeretett igazán..:S
de ha nem akkor lehet hogy csak a felejtés miatt..
azért próbáld meg! jaa és sok szerencsét.;)
Szia!
Szeretném megkérdezni,hogy elsők voltatok egymásnak?
Mert akkor lehet,hogy "csak"ki akarta próbálni,hogy milyen lehet egy másik fiúval,vagy hogy valódiak-e az érzései irántad.És közbe rájött,hogy csak téged szeret.Szerintem üljetek le és beszéljétek meg.
Előző vagyok!
Szerintem mindenképpen beszéljétek meg,mert ha anélkül szakítotok később lehet,hogy megbánjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!