Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim szóvá tette, hogy szőrtelenítsek ott lent. Jogos a kiakadásom?
3 hónapja vagyunk együtt. Ő 25, én 20 éves lány vagyok. Szex még nem volt, bugyiban látott csak.
Borotválom ott lent, de borostás. Erre ő valamelyik nap megkért, hogy szőrtelenítsek már ott lent, mert akkor még jobban kívánna.
Azért az se normális, aki rögtön az otthagyást emleheti.
Meg kell vele beszélni!
Egyszer nekem is mondott ilyet a barátom. Én gyantázni szoktam, de ahhoz meg kell egy kicsit növeszteni. Megértette és elfogadja.
Mond el neki, h te miért választottad a borotvát és miért nem akarsz mást.
Ha pedig lesz együttlét is. Időzitsd úgy,hogy akkor szép sima legyél.
Ha nem érti meg akkor baj van.
Azért ez durva, hogy mekkora feneket kerítenek itt annak, hogy a srác el merte momdani a preferenciáját... jujj, hogy mert egy kapcsolatban ôszinte lenni, és kommunikálni, dobjuk ki gyorsan...
Azért ôszintén szólva ilyenekkor idônként megértem a homoszexuálisokat...
A másik dolog ez az "elfogadás" baromság. Nem azt mondta, hogy nem tudom elfogadni, ha nem borotválod le, hanem csak szimplán csak jelezte, hogy úgy még jobban kívánna - mint pl. más meg a bôr szerkóra gerjed extrán az ágyban, megint mások meg egyéb dolgokra.
Normâlis esetben (értsd: normális, érett, felnôtt emberek esetén) erre te vagy azt mondod, hogy
- oké, ha téged ez még boldogabbá tesz, akkor semmibôl nem áll, megcsinálom, vagy hogy
- bocsi, de ezt ilyen vagy olyan okoból nem szeretem.
De ebbôl ekkora ügyet csinálni, ráadásul a sok kretén még adja is alá a lovat...
ha rám hallgatsz, akkor keresel egy olyan férfit, aki tisztel téged
szűz nőként inkább hanyagolj egy ilyen ostoba majomembert
En most megyek a parommal kamionozni, 3 het egyutt. Szerintem nem fog szolni azert h nem borotvalom, tudja h erzekeny a boromm mondta h neki a simasag csak azert fontos hogy szajjal kenyelmesebben tudjon kenyeztetni, mert akkor nem szurja meg magat. Ezt megertem. De akkor meg nem lesz szajjal jatek, vagy csak ovatosabb lesz. Ennyi :)
Nem fogok nagy feneket keriteni neki. Az en p.uncim, az en dontesem. Nem akarok viszkeyni kipattogni, meg ugy kinezni mint egy 12 eves kislany :D
AMIT ISTEN ODATEREMTETT ANNAK OTT KELL LENNIE.
De amugy ezt annyira nem ertem. Marmint a pasidat. Nehogy mar bekelljen szamolnod hogy mikor borotválkoztal. Ha o ezt nem tudja elfogadni hivd szinglinek.
"ha rám hallgatsz, akkor keresel egy olyan férfit, aki tisztel téged "
Melyik rész volt ebben szerinted a tiszteletlen?
> az, hogy a srácnak vannak preferenciái?
> vagy az, hogy ezekrôl ôszintén mert beszélni egy párkapcsolatban?
Azért van némi különbség az őszintén beszélés, meg a járdán (!!) odavetett mondat között.
Az ilyet nem ilyen körülmények között kell megbeszélni, es nem ennyire a kapcsolat elején szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!