Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadásom?
Szóval együtt lakok a barátommal és az imént kissé összekaptunk. Az történt, hogy én tegnap főztem kaját, abból maradt egy kevés a mai napra, mivel a párom a munkahelyén reggelizik meg ebédel (nekem csak ebéd van), gondoltam majd vacsorára jó lesz, így nem is készültem főzni.
Na erre hazajött, hogy ő nem ebédelt bent, mert nem tetszett neki a menü, hazaért és megette ami megmaradt tegnapról, most estefele meg elkezdett nyávogni, hogy ő éhes. Hát most este 8-kor nem volt jobb ötletem, minthogy rendeljünk kaját. Erre a párom rendelt 1 db gyros tálat, ami kettőnknek baromi kevés. Mondtam hogy kevés lesz, mire ő azzal hozakodott fel, hogy drága.
Jah és úgy hogy nekem a mai napi kiadásom kb 500 forint volt (az ebédem), ő meg elköltött kb 2000 forintot, mert ő bent kávézgat meg csoki, meg reggeli meg anyámkínja, ebédet meg nem eszik, mert nem tetszik neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!