Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet 7 éve ismertem meg, pár év után építkeztünk össze is költöztünk, de a gyermekvállalási, és feleség témát már az elején és most sem szeretné igazán! Olyanokat mond hogy meg vagyunk papírok nélkül is! Miért mondhatja ezeket?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 20:18
11/15 anonim válasza:
Oké de ők is azt mondták előtte hogy nem akarnak? Nem az a naivság hogy erre vágysz mert én is erre vágytam de én mindig is tudtam. Vagy pl.a párom nyilván nem akart apa lenni 23-24 évesen de akkor is tudta már akkor hogy később szeretne gyereket. A naivságot arra értettem hogy azt hiszed hogy ha valaki közli hogy nem akar gyereket és házasságot akkor az a szerelemtől majd megváltozik 3 vagy 4 év elteltével. Igazából a párod nem árult zsákba macskát.
12/15 A kérdező kommentje:
11.Kérdéseidre reagálva,sorban:
1.Csak egy fiú unokatesómat tudom megemlíteni kb fél év együttjárás után esküdtek meg,azóta eltelt 2 év és már babát várnak,de előtte a felesége nem nagyon akart gyereket!
2.Nyilván én és a párom sem akartunk gyereket 28,25 évesen most azért már benne vagyunk(legalább is én) a korban! Mindig csak húzza halasztgatja a kérdést persze én nem erőltetem megértem hiszen sokat dolgozik! Tudod 7 év az nagy idő ezalatt szerintem elmúlt vagy csökkent felőle a szerelem,inkább már csak szeretet van! Én azt gondolom hogy ha egy nő nem igazán szereti azt a férfit akivel együtt él,annak nem akar se gyereket se esküvőt! Bár ne legyen igazam! Vagy tévedek?
2016. jún. 30. 15:22
13/15 anonim válasza:
Akkor hagyd el, mert láthatóan nem jut el az agyadig, amit mond neked.
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon tévedsz tisztában vagyok a dolgokkal csak reagáltam egy kérdésre!
2016. jún. 30. 20:02
15/15 anonim válasza:
Kérdező, szerintem ideális nő:) Mi 23 éve vagyunk NEM házasok, és az itt eddig felsorolt okok miatt közös gyerek sincs. Pedig imádjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!