Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Innentől ezt mindennap fogom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Innentől ezt mindennap fogom hallani és a szememre fogja vetni? Meddig?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozom, a munkatársam huga jelenleg itt lakik a munkásszállón.

Na és volt egy nap amikor ketten elmentünk kocsikázni boltba stb és ezt az én menyasszonyom pedig aznap meg tudta. Azóta eltelt két hét de nincs nap amikor ne kérdezne róla hogy találkoztunk-e vagy beszéltünk-e? Szerinte én spilázom túl hiszen mi baj lehet ha napi szinten 1 perc erejéig ő megkérdezi én pedig válaszolok rá de nekem már unalmas ez a téma.

2016. jún. 29. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
A stb. itt mit jelent? Kavartatok?
2016. jún. 29. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
4%

A legközelebbi kérdésnél kérdezz vissza, hogy tulajdonképp akar-e egyáltalán feleség lenni?

Mert ha már menyasszonyként megpróbál liba létére megtanulni ugatni, akkor nem nagyon fog menni a dolog.

2016. jún. 29. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Téged nem zavarna ha ő egy másik csávóval kocsikázgatna? Megértem valahol a viselkedését, ő távol van tőled, hiányzol neki, erre ott egy csaj...

Persze azért túlzásba nem kellene esni. Nem való neki a távkapcsolat szerintem. Nekem se menne, épp ezért nálunk szóba se jöhet.

2016. jún. 30. 08:31
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

Nem a te párod tett itt fel kérdést pár hete? :D Volt egy teljesen hasonló szitu, ott a bolton kocsikázáson kívül valami sütikét is kóstolgatott a hugival a srác, amit valami beszélgetésből szűrt ki az asszony... :)

Én a helyedben komolyan leültetném páromat. Elmagyaráznám neki, hogy nem a napi egy percről van szó, hanem a bizalom hiányáról feléd. Finoman megpedzegetném azt is, hogyha ennyire féltékeny, akkor biztos-e benne, hogy hozzád akar menni, mert bizony a jövőben sem fog tudni ellenőrizni.

2016. jún. 30. 10:31
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
Ne menj más nőkkel kocsikázni, ha tudod, hogy rosszul esik a párodnak! Külföldön vagy, eleve carabb lehet neki. Te is lehetnél rá tekintettel...
2016. júl. 3. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha valaki igy kezdi abbol jo kapcsolat nem lesz.

Ha nincs meg alapbol egy láthatatlan fonal ami titeket összeköt akkor mindig is ilyen lesz.

Kell a fenénrk ilyen nő.

2016. júl. 5. 23:03
 7/9 anonim válasza:
58%
Ne legyetek mar ilyen gonoszak :) kedves kerdezo a menyaszonyod szeret teged,nem akar elvesziteni es csak azert erdeklodik.. kepzled magad a helyebe..szerintem te is ezt csinalnad nem?! Orulj annak,hogy van aki igy szeret es legkozelebb ne kocsikazz mas lanyokkal! :)
2016. júl. 24. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

#7, szerintem ez nem szeretetteli érdeklődés:

"eltelt két hét de nincs nap amikor ne kérdezne róla hogy találkoztunk-e vagy beszéltünk-e?" - az bszogatás, hogy a szakítás kikényszerítése-e a célja, azt nem tudom, de jó eséllyel arra fog vezetni.

2016. júl. 24. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező... Gyerekes vagy.

Én a helyedbe elintézném, hogy egy haverommal vagy férfi ismerősömmel menjen el kocsikázni MEG STB a drágalátos menyasszonyom is. De ők is csak kettesben! Tudod, fifty-fifty alapon. Így legalàbb nem kèrdezné többet folyton a menyasszonyod ezt a kis hugicát. Nem lehetne féltékeny, mert te is voltál kocsikázni, és ő is megtette ugyanezt egy friss, üde, fiatalos (szép)fiúval, messzi-messzi távolságban tőled.

Amiről nem tudunk, az meg nem fáj, igaz-e? ;)

2016. júl. 25. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!