Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha egy pasi közel 30 évesen béna a sexben?
Szia! Nekem is volt ilyen problémàm, de megoldottam. Angol fórumok nagy segítséggel voltak, tőlük kaptam a megoldást.
A lényeg az, hogy a makkod veszítsen az érzékenységéből. Tehát a fitymát hátra kéne hagynod nap közben. Ezt sok féle módszerrel érheted el.
Guglizz rá, hogy //leaving foreskin behind// //foreskin always retracted// //auto-circumcision//.
DE EZ CSAK AKKOR ÉS CSAK AKKOR MŰKÖDIK HA A FITYMÁD EGYÁLTALÁB NEM SZOROS, MERT HA AZ AKKOR PARAPHIMÓZISOD LESZ.
Alternatív radikálisabb megoldás a körülmetélés, de az nagyon nem ajánlom. A fenti módszer ugyanazt éri el min a metélés, viszont nem veszíted el az idegeidet.
1 hónap után a tested negjegyzi hogy a fitymának hátul kell maradnia és utána már nem kell semmilyen "eszköz" hozzá.
Mit jelent az, hogy gyorsan?
5 másodperc? 5 perc? 10 perc?
Én 8 éve vagyok együtt a feleségemmel, szerencsére ő se az a típus aki a végtelenségig bírja a dolgot mint ahogy én se! plafon 10 perc :) aztán veszem a takarót,fordulok befele és jóccakát :D
meg is őrülnék ha több órákig kellene töfködnöm :)
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!