Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon ciki ha egy pasi közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha egy pasi közel 30 évesen béna a sexben?

Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 11:33
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Szia! Nekem is volt ilyen problémàm, de megoldottam. Angol fórumok nagy segítséggel voltak, tőlük kaptam a megoldást.

A lényeg az, hogy a makkod veszítsen az érzékenységéből. Tehát a fitymát hátra kéne hagynod nap közben. Ezt sok féle módszerrel érheted el.

Guglizz rá, hogy //leaving foreskin behind// //foreskin always retracted// //auto-circumcision//.

DE EZ CSAK AKKOR ÉS CSAK AKKOR MŰKÖDIK HA A FITYMÁD EGYÁLTALÁB NEM SZOROS, MERT HA AZ AKKOR PARAPHIMÓZISOD LESZ.

Alternatív radikálisabb megoldás a körülmetélés, de az nagyon nem ajánlom. A fenti módszer ugyanazt éri el min a metélés, viszont nem veszíted el az idegeidet.

1 hónap után a tested negjegyzi hogy a fitymának hátul kell maradnia és utána már nem kell semmilyen "eszköz" hozzá.

2016. júl. 1. 09:07
 22/24 anonim ***** válasza:
Ha 30 évesen is ez van az tényleg kellemetlen! De egy tanács: ha tényleg pár perc alatt elmész, akkor az aktus előtt 30 percel csapd ki magadnak, és akkor talán nem fogsz olyan gyorsan elmenni. De az tény, hogy így nehéz tartós párkapcsolatot kialakítani! Ha ez sem megy, akkor vegyél egy műpuncit és azon gyakorold az önkontrollt! Vagy van a megszakításos módszer. Ha érzed, hogy elmennél, akkor vedd, ki és menj egy kicsit nyalakodni a párod lába közé! Majd mehetsz vissza ha lenyugodtál. Ezeket a tanácsokat adtam egy gyerekkori barátomnak is, mert a harmadik lány is megcsalta akibe belezúgott. Igaz akkor még nem volt műpunci(cirka 10 éve). Már nem találkozunk napi rendszerességgel mert messzire kellett költöznöm, de 4 éve házas már, és minden rendben van köztük. Tanulj önkontrollt. És próbáld megfogadni a tanácsokat. Vannak egyébként krémek is erre a problémára kifejezetten, de ezekről nincs tapasztalatom,(nem kellett használnom) de talán egy próbát megér. Ezeket szexshopokban kapni.
2016. júl. 1. 10:48
 23/24 G' válasza:
0%

Mit jelent az, hogy gyorsan?

5 másodperc? 5 perc? 10 perc?

Én 8 éve vagyok együtt a feleségemmel, szerencsére ő se az a típus aki a végtelenségig bírja a dolgot mint ahogy én se! plafon 10 perc :) aztán veszem a takarót,fordulok befele és jóccakát :D

meg is őrülnék ha több órákig kellene töfködnöm :)

28f

2016. júl. 2. 16:16
 24/24 anonim ***** válasza:
#21 Ferjem korul van metelve, megis hamar elsul....
2016. júl. 3. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!