Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egy csaj szemében ha egy pasi 20+ éves és még nincs kocsija és tömegközlekedéssel kell járnia?
22 éves vagyok, kezdem már úgy érezni, hogy a csajok szemében "nem vagyok férfi", mivel még nincs kocsim, és már azok a csajok is lenéznek akik szintén villamossal/metróval járnak.
De kérdem én, miből legyen autóm + benzinre pénzem ha még tanulok és nincs keresetem, MSC nélkül meg nem tudok elhelyezkedni sehol, mindenhova MSC kell. Ja.. és a szüleim elváltak és alig tudnak támogatni.
lejogsizni 200ezerért, kocsit venni 1 milláért, és tankolni 400ft/ liter
tehát aki nem b#xssza el erre a pénzt akkor az nem is férfi?
engem nem zavarna. van saját kocsim, nem érdekel a másé
22/l
Nem attól leszel férfi, hogy milyen kocsid van, mivel jársz erre-arra. Te miért gondolod magadról azt, hogy férfi vagy?
17/L
Mi az, hogy mindenhova MSC kell? :D Én is tanulok, még a BSC-m sincs meg és lazán találok állást bármikor (azon a területen, amit tanulok), van jelenleg is.
Nem ilyen hulladék szakokra kell menni és nincs ilyen problémád.
Én egyetemista vagyok, kb. minden tankörtársam dolgozik, aki dolgozni akar és nem segghülye. Mondjuk ez műszaki kar.
De ha bölcsész vagy, akkor is mehetsz pl. McDonalds-ba, újságot hordani meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!