Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom facebook oldalán nincs kint közös képünk. Aggódjak?
Az én adatlapomon van fent és az nem zavarja, mondta is hogy bejelölhetem rajta. (mondjuk nem engedélyezte vagy nem tudom, de az ő oldalán nem jelenik meg). Szerintetek miért?
Az nem zavarja, ha én rakok ki. (nincs sok kint kb. 5-6 db tök előnyös nyaralós kép)
Mondjuk egy éve új kép nincs is kint neki nem is osztogat meg. Használja az oldalt olvasgatja a falat stb.
22/L
Előbb utóbb rájön ám, hogy a facebook minden baj forrása.
Mi nem vagyunk fent a párommal és rohadtul nem emésztenek ilyesfajta gondok. Ki jelölte be,ki,le,fel,meg,el...ki az a nő azon a fotón, mit akarhat tőle az exe, az meg miért lájkolgatja folyton...és még így is benne van a pakliban, hogy egyszercsak beüt a vég. Görcsösen birtokolni, kontroll alatt tartani, ellenőrizni valakit nem segít hozzá a hosszú párkapcsolathoz.
Ez a facebook átka! Szokj meg vagy szökj meg!
Nekem facebookom sincs. Parom meg heti egyszer ketszer jar fel haveroknak irni. Meg a keresztlanya miatt.
Nincs fent kozos kepunk. Csak egy uh. Kep a picirol.
Azelott 1,5 evig megsem osztott semmit. Nemis lajkol semmit.
Nekem facebookom sincs. Parom meg heti egyszer ketszer jar fel haveroknak irni. Meg a keresztlanya miatt.
Nincs fent kozos kepunk. Csak egy uh. Kep a picirol.
Azelott 1,5 evig megsem osztott semmit. Nemis lajkol semmit.
22L 27F
Fél éve vagyunk együtt, azóta én raktam ki egy közös képet, mert szerintem jó kép lett, nem is azért, mert "húúúúú közös kép, muszáj mindenkinek látni", esetleg ha közösen megyünk valahova szüleimmel, akkor apa szokott feltenni olyat, amin mindketten rajta vagyunk, de ennyi. Ő nem rak fel, van fent egy 5 éves fotója profilképnek, és annyi, publikus aktivitása az kb félévent egy autós kép megosztása kb.
Az sincs kint, hogy együtt vagyunk :)
Ettől még érzem rajta, hogy nagyon szeret, és nagyon jó a kapcsolatunk. Ez nem kéne, hogy problémát okozzon szerintem...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!