Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy csók is megcsalás? Jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csók is megcsalás? Jobb ha így utólag elmondom neki, vagy ne kockáztassam ezt a hosszu kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Barátommal már több mint egy éve vagyok, volt közben egy kisebb szakítás, ami azért volt, mert egy másik srác, mondjuk X, nagyon elcsavarta a fejem, úgy éreztem megadja azt a törődést, és irántam való "rajongást" ami hiányzott a barátom felől. És hát elcsattant egy elég szenvedélyes csók...utána úgy éreztem, hogy ő rá van szükségem, és a barátom már nem törődik úgy velem, nem mutatja ki, hogy szeret, ebből feltételeztem, hogy nem is szeret mát úgy. Aztán hamar kiderült, hogy nem megy nekem X-el a kapcsolat, mert még mindig a barátomat szeretem és tudtam jól, ő is engem. Újból összejöttünk hát. Persze ő nem tudott X-ről sem a csókról...De úgy éreztem jobb ha nem szólok, inkább új lappal indulok. Most X-el megint kapcsolatba kerültem, kizárólag barátilag, bár ő többet is szeretne.Nos a kérdésem csupán annyi, hogy elmondjam neki, hogy a szakítás X miatt volt(barátom is ismeri), vagy inkább tekintsem ezt egy újrakezdett kapcsolatnak, és ha megkéne rá esküdjek, hogy nem csaltam meg, akkor mondhatnám-e azt (nyugodt, tiszta lekiismerettel), hogy nem ( hisz ebben az új kapcsolatban nem)? vagy szemétség lenne, és jobb ha elmondom, lesz ami lesz, mert megérdemlem?
2010. ápr. 13. 19:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
azóta mi történt?
2013. jan. 1. 02:01
 12/13 anonim ***** válasza:
igen a csók is megcsalás! ha valakit szeretsz nem csókolgatsz másokat. ennyi.
2013. jan. 26. 12:45
 13/13 anonim válasza:
Lehet a kapcsolat azon pontján megtörtént de ha elmondod akkor meg fogja érteni max megveri x-et. De ha nem akarod elmondani akkor csak kérdezz rá hogy mióta újra összekjöttetek azóta minden tiszta (a múlt nem számít) (2.opcio)1,és ha azt mondja hogy szeret akkor a jelenben 3, kiakad és megkérdezimegkérdezi mi volt-valószínűleg x-et fogja hibáztatni ha meg nem akkor ez van De jobb az őszinteség amúgy meg gondold meg ha egyszer így megcsaltad akkor lehet hogy nem ot szereted hanem a szerelmet ami lehet közhely de igaz mindenképp gondold át remélem tudtam segíteni 😊
2019. szept. 2. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!