Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnátok hozzá, ha a párotok napi rendszerességgel munka után 1-2 óra hosszat a kocsmába van? Családos apárol van szo.
Figyelt kérdés
haza adja a fizetést, nem issza el, de napi rendszerességgel bejár inni 1-2sört ! Azt mondja a barátokkal jol esik neki. és nem szabhatom meg neki, hogy ne menjen. családos apa, két kisgyerek apukája. Nekem nem tetszik ez a dolog. Szerintetek? neki vagy nekem van igazam.2016. jún. 25. 18:36
11/25 anonim válasza:
Neked. Ott vannak a haverjai otthon meg a gyerekei... mégis?
De neki az egész családi élettel lehet inkább baja.
12/25 A kérdező kommentje:
kifejtenéd bövebben?
2016. jún. 26. 10:45
13/25 anonim válasza:
neked van igazad.nem hajlik a kompromisszumra? Tuti kocsmába megy és nem máshova?
14/25 A kérdező kommentje:
tuti. nincs messze töllünk, és láttam már ott a kocsiját.(igaz nem állok ott örizni és figyelni)nem nagyon akarja a napi odajárást lecsökkenteni, mondjuk kevesebbre. vagy kellene aggodjak, hogy más dolog miatt jár oda.
2016. jún. 26. 17:17
15/25 anonim válasza:
ha nem hajlandó semmiféle kompromisszumra ami mindkettőtöknek megfelel,akkor nem szeret,ennyi,kár ezen dilemmázni.Ha heti 2-szer elmenne annak neki is rendben kellene lennie meg végül is neked is.Gondolkozz el mi lehet a gond,hogy munka után nem haza vágyik hozzád meg a gyerekeihez hanem máshova...
16/25 anonim válasza:
Az én férjem is sokat eljarkalt a kocsmába,es elvolt a haverokkal.Hiaba kértem,szepen , csúnyán , veszekedtem, nem szoltam hozzá.Ppróbáltam,h hazavittem neki a sört , legalább otthon legyen ...
Nem tudom miért volt,el is távolodtunk nagyon
már valni akartam.
Aztán ő csalt meg,kirugtam,de aztán együtt maradtunk,de egyik feltétele az volt,szokjon le a piarol.
Lassan,de leszokott,mar nincs szükség a haverokkal,az eljarkalasokra,helyette kozos programjainak vannak.
Nalatok is lehet vmi oka,h nem veled van,hanem a haverjaival...
17/25 A kérdező kommentje:
nem tudom, olyan nagy gond szerintem nincsen.A gyerekeit szereti. Ez tuti. Hétvégente nem jár egyáltalán, pedig nyitva van!Nem este 10 ig ül ott, csak kb. 1-2 órát. mert 17 óráig dolgozik. Mire haza jön, kb. 18 óra, vagy 19 óra.
2016. jún. 27. 09:15
18/25 A kérdező kommentje:
Az enyém azt mondta, otthon nem issza meg magában a sört!Csak ott esik jol! De mint irom, soha nem jött még haza részegen!Nem tudom, hogy szeret vagy sem, a gyerekeit az tuti nagyon! Létezne, hogy csak miattuk marad velünk? Viszont ennek látom értelmét akkor! Nagyon nem beszédes az én férjem! Amikor szóba hozom a témát, azt mondja, nem tilthatom ezt meg neki, önállo ember, azt csinál amit akar! Értem én de ugy gondolom, egy házasságban alkalmazkodni kellene egymáshoz? Tolerálok én neki, 1-2 öt, egye fene, de hogy minden nap? nem lehet egy napot sem kihagyni? (kivéve a hétvége)Vag lenne ott valaki, akivel esetleg jol érzi magát?
2016. jún. 27. 09:20
19/25 anonim válasza:
Valószínű...különben miért van az,hogy egyáltalán nem érdekli,hogy neked ez rossz??? Attól,hogy valaki konkrétan nem részeg,egyébként még lehet alkoholista.Heti 5 kocsma az sok.
20/25 A kérdező kommentje:
Alkoholistának az tuti nem nevezném!Ennyire azért csak ismerem már! Más dologra gondolok.meg, hogy nem hajlandó kevesebbre csökkenteni az odajárást!
2016. jún. 27. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!