Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet annak, hogy egy párkapcsolatban valaki mindent támadásnak vesz?
Én úgy élem meg, hogy nem szólok semmiért, nem szoktam beszólni, tök jól megvagyunk, sőt, ha kérdezik, pont ez az egyik dolog, amit kiemelek, hogy tök jó, hogy nem piszkáljuk egymást, mindenki éli az életét, és teszi a dolgát. Erre kiderül, hogy ő egy csomó dolgot támadásnak vett, és aztán agyal rajta, de nem mondja.
Lehet azzal összefüggésben, hogy kicsi az önbizalma, úgy érzi, nem elég jó nekem?
A kommunikáció a párkapcsolat alapja.
Nálatok nincs. csak elvagytok egymás mellett.
25N
Hát igaz, hogy ez a problémánk. Ő nem nagyon mond semmit. Én meg a megbeszélés híve lennék, de nem megy.
De a fő kérdés most nem ez volt.
Sajnos nem ilyen esetek, akkor ertenem. De pl olyan, h direkt vmi pozitivat mondtam, pl még anno mikor osszekoltoztunk, hogy ez tok jo, es hogy tok jo, hogy a baratja is azt mondta, milyen jo h eljott otthonrol...Erre megsertodott, hogy miert gaz az, h o meg csak most jott el otthonrol.
De van tobb ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!