Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 és fél éves kapcsolat. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 és fél éves kapcsolat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom 2-szer szakitott velem.Mivel külföldön élünk együtt ezért újra és újra vissza kellett költöznöm miatta mert ő nem volt hajlandó hazaköltözni.Eljegyzés még nem volt.Ő állandóan modellezik(repülőgép),szerel.Én annyiszor elkísértem őt mindenfele,de ő nem hajlandó eljönni velem vásárolni.Emiatt úgy érzem csak én teszek a kapcsolatért.Egyébként kedves,segítőkész,udvarias ember de ha ideges kiabál velem,bunkó.Ő nem az a szeretgetős típus,meg aki szeret eljárni valahova,míg én igen.Emiatt nemigazán csinálunk közös programot,inkább csak itthon.Sokszor átbeszéltük de változás csak ideig-óráig van.Nem akarta hogy hazamenjek vele szabadságra,mert ő a szüleivel akar lenni.Lenézően viselkedik màsokkal,magát különlegesnek tartja és a testemet is kritizálta nemegyszer.Nemérzem boldognak magam.Szerintetek mit tegyek?
2016. jún. 24. 00:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy én ragaszkódó vagyok ès nekem nincsenek barátaimidekint.Emiatt folyton a nyakán lógok és ha nem ír vissza folyton letámadom hogy már nem szeret.
2016. jún. 24. 00:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy mit kéne tenned. Ott hagyod és keresel valaki mást, aki mellett boldog leszel, aki törődik veled, akivel van közös érdeklődési körötök, stb. A barátodnak sem jó ez a helyzet, mert láthatóan nem veled akarja leélni az életét, de ameddig a nyakán lógsz, nem annyira tud ismerkedni...
2016. jún. 24. 00:51
 3/5 anonim ***** válasza:

A másodikkal csak odáig értek egyet, hogy te is tudod, hogy szakítanod kell. De ne egyből másik párt keress, hanem inkább járj társaságba, barátokat szerezz. Hosszú távon jobban megéri, mint egyből egy új kapcsolatba ugrani. Legyél önálló, felnőtt, fejleszd magad! Akkor a jövőben elkerülöd az ugyanilyen helyzetet, mert elég önálló leszel, hogy az első szakítás is végleges legyen, és ne hagyd magad kihasználni és megalázni.

Azt meg őszintén nem értem, miért lepődsz meg rajta, hogy te többet teszel a kapcsolatért, amikor már kétszer is szakított veled. Nyilvánvalóan csak kolonc vagy a nyakán, és elvisel, mert ingyen szex, vagy ilyesmi. Hidd el, ha olyan emberrel lenne, akit tényleg szeret és akivel együtt akar lenni, azzal igenis együtt szeretne lenni, csinálna vele programokat, szívesen járkálna el otthonról és igenis szeretgetős típus lenne (tapasztalat. A megfelelő ember sok mindent kihoz a másikból).

Meg alapból is. Nem érzed boldognak magad. Akkor mégis, mire vársz még?

2016. jún. 24. 07:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Segítség az újrakezdéshez. Facebook-on csoportok, programok, meetup.com-on programok, couchsuring. csak példának egy csomó helyre el tudsz menni egyedül. Legkönnyebben pedig más külföldiekkel tudsz barátkozni, akik szintén idegenek ott.
2016. jún. 24. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire más az igényetek és úgy érzed nem vagy boldog én is csak azt tudom javasolni, hogy szakítsatok. Az nem egészséges, hogy ennyire rá vagy nőve a párodra én is azt javasolnám mindenképp keress barátokat. Én is ilyen voltam egy darabig csak a kapcsolatomnak éltem és félredobtam az összes barátomat, hogy a párommal lehessek. Aztán egyszer összehozott az élet egy olyan férfival akinek igen is megvolt az igénye arra, hogy külön is töltsünk időt és nagyon frusztrálta, hogy ennyire az életem középpontjába helyezem. Ez először rosszul esett és nehéz volt elfogadni, de azóta nekem is vannak barátaim és fantasztikus embereket sikerült megismernem akiket soha az életben nem hagynék el semmi pénzért. Én azóta sokkal boldogabb vagyok és úgy érzem a párkapcsolatom is kiegyensúlyozottabb ezáltal :)
2016. jún. 24. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!