Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtak az érzéseid a párod irányában, miután megütött egyszer/többször, függetlenül attól, hogy nem hagytad el ezután?
Én is kaptam ki gyermekként jogtalanul, elhidegültem az illetőtől.
Párral is ugyanígy lenne.
Volt egyszer valaki, még fiatalabb koromban, aki megütött egyszer, részegen, ököllel. Szánta-bánta, és nem is fordult elő többször, de gyanítom, főleg azért nem, mert két bátyám van, akik csak azért nem szedték cafatokra az eset után, mert én megkértem őket rá. 😊
De igen, csalódtam benne. Amúgy is, végig mindenért mentegettem, amíg tartott a kapcsolatunk. De egy ideggyenge roncs volt amúgy is. Nekem 3 és fél év bánta az életemből. De tanultam belőle, és határtalan megkönnyebbülést éreztem, amikor végre elköltözött.
Akiben igazi erő van, az nem üti meg a gyengébbet. Soha.
Ma már nem lenne második lehetőség. De első sincs. Mivel már messziről kiszúrom az ilyet, és idejében elmenekülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!