Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés

A párom az utóbbi 2 hónapban, hirtelen elkezdett sörözni és kocsmákba járni heti 2-3x is A semmiből jött neki az ötlet. A sört is utálta, meg a társaságot, nem tudom mi ez a hirtelen változás és jól is érzi benne magát. Aztán közölte velem, hogy ismerkedni jár, új munkalehetőség miatt. Ami rosszul esik, hogy olyan helyre jár, ahol kb csak vele egykorúak járnak és kb 40%-uk nő nemű. 1x se hívott el még magával, hétvégén ilyet szervezett 1 teljes napra, de akkor se hívott el. :-/

Nem tudok benne így teljes mértékben megbízni. ...

2016. jún. 22. 22:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ismerkedős klubba ismerkedni mennek az emberek szerintem, bár még sosem voltam. Ráadásul pár nélkül menni? Hát... Beszéld meg vele mindenképpen! Nem lehet, hogy vmi probléma van a kapcsolatotokkal, csak nem meri neked mondani? Gondolja esetleg rájössz magadtól, mert így neki egyszerűbb?
2016. jún. 23. 13:31
 12/24 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre, hogy valami baj lehet, de sajnos nem tudom vele megbeszélni. Ő inkább a szőnyeg alá söpri. Ha próbálok vele beszélni, akkor támadásnak veszi. Úgy érzi, hogy "fojtogatom". Lehet azt hinné, hogy elakarom venni a szabadságát, pedig nem erről van szó.
2016. jún. 23. 13:32
 13/24 A kérdező kommentje:
Én már a végtelenségig gondolkozom hosszú hónapok óta, nem sokra jutok, kéne az ő közreműködése.
2016. jún. 23. 13:33
 14/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy már csak tartogat engem, míg nem talál mást? :-/
2016. jún. 23. 13:34
 15/24 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt? Mennyit szoktatok találkozni egy héten?
2016. jún. 23. 13:35
 16/24 A kérdező kommentje:
22 évesek, van, hogy heti 1x 2 napra, van hogy heti 1x 1 napra, az is előfordul h. heti 3x találkozunk, de az is előfordul, hogy másfél vagy kéthetente 1x, de ez nagyon ritka!
2016. jún. 23. 13:37
 17/24 A kérdező kommentje:
ja, és több mint 2 éve együtt vagyunk
2016. jún. 23. 13:37
 18/24 anonim ***** válasza:
És hogyhogy ilyen ritkán találkoztok?
2016. jún. 23. 13:38
 19/24 A kérdező kommentje:
Sokat dolgozik, és legtöbbször elég fáradt munka után. Ezért van az, hogy néha csak aludni járok fel hozzá hétköznaponként, hogy addig is egy kicsit együtt legyünk. Szinte csak hétvégénk van.
2016. jún. 23. 13:39
 20/24 A kérdező kommentje:
Az megoldás lehetne, ha "odaköltöznék"? Lehet ez a baj, hogy keveset vagyunk együtt?
2016. jún. 23. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!