Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon össze vagyok törve, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már több, mint 2 éve tart ez a kapcsolat. Nem értem az érzéseimet. Mindig is tudtam, hogy sosem fog működni. Nagyon különbözünk. Mégis van köztünk valami megszakíthatatlan kapocs. Rengeteg fájdalmat okoz ez az egész, de nem tudok ellenállni annak, ami vonz felé és ő sem. Legbelül valahogy azt hiszem, hogy csak ő létezik számomra. Tökéletes lehetne, de sajnos nem az. Nincs megcsalás, nincs fizikai erőszak, de nagyon sokat veszekszünk. Folyamatosan megbántjuk és megalázzuk a másikat. Mindketten úgy érezzük, hogy nem kapunk elég szeretetet. Sokszor menekülni akarunk egymástól, de nem megy. Azt kívánom, bárcsak egy másik életben találkoztunk volna, ahol mindkettőnkkel minden rendben. Súlyos múlttal rendelkezem és ő is rossz emberek között van, ami nagyobb kihatással van ránk, mintsem azt kezelni tudnánk. Össze vagyok törve, össze van törve ez az egész. Kérlek ne csak annyit írjatok, hogy szakítsunk, nekem ennél többre volna szükségem. Köszönöm.2016. jún. 22. 06:49
11/13 A kérdező kommentje:
Ezekre a tréninges, terápiás, családállításos dolgokra nincs pénz és nem tudom mit nyújtanának. Kb. 10 évig eredménytelenül próbáltak a szakemberek segíteni az egyéni problémáimon. Sokszor újraolvasom Flogeir válaszát, elgondolkodtatott. Szeretjük egymást, vagy legalábbis azt hisszük, de lehet rosszul fejezzük ki, rosszul értelmezzük. Megbocsáthatatlan dolgokat is megbocsátunk. A tisztelet az egy zavaros dolog köztünk, mindkettőnknek mást jelent, egy bizonyos szinten tudatalatt létezik, de afelett elmosódik. Az elfogadással kapcsolatban számomra is bizonytalan, hogy hol a határ. Együtt élünk a helyzetünkkel, kényszerből. Az újrakezdés nekem belülről nem megy, neki a külső dolgai miatt. Sajnos sokszor közel jártunk már az említett tragédiákhoz, de eddig mindig megmentettük egymást tőle, ezért is az erős érzés, hogy egymásnak lettünk rendelve. Csak a remény van, a közös életünkbe vetett hitünk. Most összetörtem, összetörtünk, nem tudom mit tegyek, ő se. Nincs vége, de semmi más sincs.
2016. jún. 23. 21:09
12/13 anonim válasza:
Szerintem az a baj, hogy egymas a kapcsolat elejen megismert enjebe vagytok szerelmesek, ami a fantaziatokban megalkotott egy kepet, szemelyiseget a masikrol es ez nem egyezik a valosaggal. Leegyszerusitve: elszallt a rozsaszin kod.
13/13 anonim válasza:
Voltál már egyáltalán családállításon?? Én addig nem hittem benne, amíg én sem voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!