Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élünk a Párommal. Én költöznék, Ő viszont kijelentette, hogy nem! Ez normális?
Mindkettőnknek van egy nagyon jó munkahelye, én mondtam, hogy lehet költöznék és váltanék, Ő viszont kijelentette, hogy Ő biztos nem..
Nem akarok ezen problémázni, de ez csak nekem fura?
Ebből nekem az jön le, hogy én többet teszek ezért és én hoznék áldozatot a kapcsolatunkért, Ő viszont nem.
Nyilván ez nem verseny, hogy ki szereti jobban a másikat, de nekem rosszulesik, hogy én megtenném ezt a lépést, Ő viszont nem.
Ti mit gondoltok erről?
A lehetőségeink ugyanazok, valószínűleg ha én váltok, nekem is rosszabb lesz a munkahelyem a jelenleginél és neki se lenne ilyen "jó dolga" máshol, viszont mindketten kapnánk munkát a másik városába.
A reakciója alapján úgy rövidíteném a kérdésedet:
"Távkapcsolatban élünk a Párommal. Ő viszont kijelentette, hogy nem!"
Nem akar többet belőled, akkor se, ha neki ezért nem kéne tenni semmit.
Tulkombinalod.
Nő vagyok, de ha lenne egy jó melóm amely anyagilag és munkában is megfelelő, nem hagynám csak úgy ott az osszekoltozes érdekében.
Bármilyen rosszul hangzik, jó munkahelyet nehezebb találni mint egy jó kapcsolatot. Ráadásul nálatok a tavkapcsolat miatt azt se tudhatjatok hogy működne e rendesen köztetek együtt élve. Így még főleg irreális elvaras a költözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!