Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 hónappal ezelőtt megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 hónappal ezelőtt megcsaltam a párom, szerdan peig csinaltattam egy olyan tetkot ami neki nem tetszik?

Figyelt kérdés
és ezért már szerda este óta veszekszunk..minden este hallgatom a lebaszast a megcsalast meg a tetko miatt, es ha en mondok valamit egybol jon hogy még nekem all feljebb, meg hogy o mar nem tudja hogy velem akar-e lenni, nem biztos benne mar mit erez stb,es emelett hallgatom hogy en mennyire egy gyerekes nem normalis vagyok, stb, de en semmit nem mondhatok mert egyszer hibaztam.. es ma megmondtam neki hogy rohadtulunom mar h minden este hallgatom ezeket es en semmit nem monhatok es erre meg o szakitott..en ertem hogy szarul esik neki a megcsalast de mondtam neki is h megbantam stb, de nem bizik bennem egyaltalan.. es most meg o szakitott..jogosan szerintetek!

2016. jún. 18. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Jogos volt, de már nyolc hónappal ezelőtt meg kellett volna tennie.
2016. jún. 19. 08:20
 12/16 omba ***** válasza:

A tetko lényegtelen, 8 hónapja rágta magát... eddig bírta.

Világosabb dolog lett volna akkor szakítani.

2016. jún. 19. 10:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogosan.

A megcsalás nem kicsi hiba. Ha véletlen rálépsz a cipőjére, az kicsi hiba. Ha véletlen sót raksz a reggeli kávéjába, kicsi hiba. Elfelejteni egy hónap/évfordulót nagy hiba. Nem tudni helyesen írni szintén az.

De megcsalni a barátnőd/barátod nem szimplán hiba. Gyökérség, önzőség és még sok olyan dolog, amit itt gyakorin nem szabad leírni.

A tetoválásnak semmi köze nincs a dolgokhoz. Azt nem értem, hogy miért maradt veled még 8 hónapon át.

Hosszabb távra ez meg jobb neki (sokkal) és jobb neked is.

2016. jún. 19. 14:42
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, hogy csak félre olvastam valamit!? Te 8 hónapja csalod a párodat??? Ez most komoly??? A tetkót nem értem, ha neked tetszik, nyugodtan csináld. De ez a 8 hónapja tartó megcsalás rendesen pofon vágott engem. Ha én az ő helyében lennék, a tetkót nem bántam volna, ha rajta van, de én már 8 hónapja úgy dobtalak volna ki téged, hogy zúgva szállsz, mint a győzelmi lobogó!
2016. júl. 22. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondat félre érthető volt, én a megcsalásra céloztam azzal, hogy 8 hónappal ezelőtt már rég kidobtalak volna.
2016. júl. 22. 18:38
 16/16 Kkarry válasza:
Nem 8 honapja csalja , 8 honappal ezelott.Ertelmezd a kerdest .Utolso elotti.
2017. márc. 11. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!