Csináltattam tetoválást és nagy lett és nem is tetszik ha levetetem marad helye?
Ha lézerrel szedeted le akkor az eléggé fáj álítólag, és egy fehér folt - ha szerencséd van és jó helyre is mész elszedetni, akkor sima, ha nincs akkor heges - marad ott életed végéig
ha pedig nem túl nagy, akkor több pénzért és kicsivel több szenveésért plasztikai sebész megnyújtja máshol a bőrt(ez általában elég sok idő) kivágja a tetkót, kivágja nyújtott bőrt, és a helyére varrja, és alig fog látszani, de 100ezres nagyságrendben gondolkozz pénzileg mindkettőnél, a második lehetőségnél pláne...
Takard el. Lehet hogy a végén még hozzászoksz és megtetszik. Vagy mutass nekünk egy képet róla, lehet csak te nem szoktál még hozzá és tök jól néz ki.
Egyébként ha világos a bőröd jó eséllyel nem marad nyoma a lézeres kezelések után. Sötétebb bőrnél vannak gondok, hogy ott világosabb lesz a bőröd, gázabb lesz mint bármilyen tetoválás.
első vagyok, a lézeres után marad a fehér, heges folt.
a megnyújtást úgy csinálják, hogy kicsi, növelhető gumilabdácskát tesznek a bőr alá és növelik az elérendő mérettől függő időközönként és nagyságra, ha jól tudom izotóniás sóoldattal. lesz egy nagy lógó bőrdarab ott, ha kivették. ezt a felesleges bőrt teszik a máshonnan hiányzó bőr helyére. általában korrekciónál használják ( súlyos égésnél vagy hasonló) de megfelelő mennyiségű pénzért egy magánklinikán bármit kérhetsz szinte, szóval nem lehetetlen megcsináltatni, csupán pénz kérdése (meg hogy elvieseled-e)
Szerintem teljesen nem lehet eltüntetni lézerrel sem. Barátnőmnek is látszik a helye a karján pedig full gazdagok szóval nem sajnálta rá a pénzt.
Esetleg menj el egy másik (ismertebb, jó hírű) tetoválóművészhez, hogy csináljon neked vele valamit hátha tud rajta alakítani, hogy kinézzen valahogy.
Ez kissé úgy hangzott, mintha a tetováló hibája lett volna... nem ezt akartam írni, biztos jól dolgozott csak te nem gondoltad át a dolgot.
Ha lézerrel szedeted le, akkor úgy fog kinézni, mintha megégették volna, sokkal csúnyább, mintha valami tetoválás lenne a helyén. Te a derekadat szoktad nézegetni?
Ez az ára annak, ha csak divatból, heccből csináltatsz tetkót... De ha annyira dúskálsz a pénzbe akkor szedesd le lézerrel, nagyon csúnya és rohadt drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!