Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok ti hogyan küzdenétek le?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok,megnéznek a pasik,de mégsem vagyok magammal megelégedve.A párommal 2 éve vagyok együtt de ez már kibírhatatlan.nem engedem tévézni,mert ha jó csaj van benne szó szerint rosszul leszek,folyton valamiért belekötök.pedig nagyon szeret legalábbis ezt érzem.az előző párom megcsalt mellette nem éreztem nőnek magam ráadásul meg is ütött többször.lehet emiatt van?ha valaki járt ilyen cipőben kérem segítsen mert ezzel ébredek fekszek már nem bírom sokáig és a párom már itt akar hagyni pedig szeretem és nem akarom elveszíteni.de ez olyan mint egy kényszer nem tudok felülkerekedni rajta.egyszerűen utálom magamat.2010. ápr. 12. 23:22
11/13 anonim válasza:
Én azt javasolom, hogy keríts egy pszichológust és ülj le vele beszélgetni. Az a mértékű féltékenység, hogy a TV-ben szereplő nőkre is féltékeny vagy vészélyes a kapcsolatodra! Hogy viseled el azt, ha a párod egy csinos hús-vér nővel beszélget?
A pszichológus segít abban, hogy hogyan növeld az önbizalmadat és talán segít kimondatni veled egy két olyan dolgot is, amit nem mersz kimondani.
Nem akarok konkrét tanácsot adni, mert ilyen mértékű féltékenység nem az, amin egy-két baráti beszélgetéssel esetleg fúrumhozzászóllás elolvasásával túllendülsz.
12/13 A kérdező kommentje:
14:33 köszönöm a tanácsokat de már késő.hétvégén összepakol és elmegy vidékre.itt hagy örökre.2 hónapja öngyilkos akart lenni.mellette álltam szerettem és könyörögtem ne menjen el mert a vesztébe rohan soha nem kapott a szüleitől szeretet elmondása szerint és most oda rohan vissza.az én családom imádja!jó lenne a válaszadók közül valakivel beszélgetni néha nincsenek barátaim egyedül maradtam mint a kis ujjam.pontosan ezért féltékenykedtem mert féltem hogy elveszítem de ő is hibás mert hiába rángattam orvoshoz nem ment el és most itt maradok egyedül!soha nem tudta kimutatni igazán hogy szeret,nem dicsérte az alakom ezért még úgysem tudtam bízni benne,azt mondta így meggyötörte az élet.teljesen kiborultam és úgy érzem nincsen miért folytatni ha ő nincs velem.
2010. ápr. 13. 18:58
13/13 anonim válasza:
Sajálom, ez most meglehetősen szar lehet. És egy darabig szar is lesz, de aztán elmúlik, mint a nátha. Ha tőle sem kaptál elég szeretetet, lehet hogy az is erősen közrejátszott a viselkedésedben. Simán lehet, hogy ezután találsz valakit, aki esetleg nem labilis, nem akarja kinyírni magát, normális háttérrel rendelkezik, egyszóval nem egy lelkisérült. És ki tudja mutatni az érzelmeit. Most ez biztos kegyetlenül hangzott, mert neki is elég szar lehet, de igazából mindkettőtöknek egy stabil, egészséges lelkű társra lenne szüksége, szóval nem biztos, hogy olyan rossz, hogy ez történt, még ha most fáj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!