Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt érdemlem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) 20 éves lány vagyok, a barátom 19. 4 éve együtt vagyunk, de már 1-2 éve nem valami felhős a kapcsolatunk. Nagyon keveset találkozik velem, ha emiatt vitatkozom folyton leterel, meg sem hallgat. Mivel másik városba költöztem, így még kevesebbet találkoztunk kb hetente/ kéthetente. A kommunikáció sem működik, hiszen sosem keres hétközben. Ha néha ráírok, akkor is percek múlva ír egy szót és ennyi. Nem tartja velem a kapcsolatot, pedig én igényelném a közelségét. A haverjaival nagyon sok időt tölt, és éli boldogan az életét nélkülem. Én mindig csak várom, hűséges vagyok hozzá, kedves vagyok vele, és nem mondom magamról, hogy szép vagyok, de más srácok már jártak volna velem, ha nem lenne barátom. De én őt szeretem, de kénytelen vagyok belátni, hogy elhanyagol. Nem értem miért történt ez, de nem hiszem, hogy ezt érdemlem. Szakítok vele, de nem tudom, hogy valaha rá fog e ébredni, hogy mit is veszített. Volt már korábban, hogy szakítással dobálóztam, akkor kiderült, hogy már meg is akar ismerni egy másik lányt, csak ezt én megtudtam... Akkor aztán együtt maradtunk, de azóta se tesz különösebb

erőfeszítéseket a kapcsolatunkért...

Mikor fogom megtalálni újra a boldogságot? Vele maradjak, ha őt szeretem, vagy adjak esélyt magamnak, hogy megtaláljam önmagam és megismerhessek egy hozzám jobban illő srácot?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2016. jún. 17. 21:06
 1/4 anonim válasza:

Ha a helyedben lennénk akkor biztos szakítanék a pasival. Hogy miért a válasz egyszerű?! Azért vagyunk benne SZERELEMMEL egy párkapcsolatban mert az boldoggá tesz minket és egymást. Ha ez nincs meg,nincs miért együtt lenni illetve folytatni.

És közhely de igaz az első szerelem mindig elmúlik...tisztelet a kivételnek'

2016. jún. 17. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem ezt érdemled, ezt nem szabad hagyni. Ne alázkodj meg. Szerintem szakíts vele minél hamarabb, tudom fájni fog. De hidd el, hogy megfogod találni azt aki hozzád illik, és szeret, becsül. Én is ugyanebben a cipőben jártam.. csak a barátom szakított velem, és nem valami szépen.. és azóta alakulóban van egy új kapcsolatom. Szóval merd megtenni saját magadért! :)

20/L

2016. jún. 17. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
"Én kis üldözött vs hálátlan bunkó" nevű játszma. Ezt kell megtanulnod kinőni. Hogy megérdemled? Hogyne érdemelnéd meg. Ez lehetőség magadba nézni. Fájni fog, de hasznos lesz hidd el. A boldogságod meg ne mástól várd, mert rajtad kívül más nem adhatja meg.
2016. jún. 18. 07:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Ő már rég szakítok veled, csak gerinc híján nem mondta ki.

Próbáld ki nyugodtan, ha egy hétig nem jelentkezel, ő biztosan nem fog.

Örülni fog, hogy csendben kisunnyogott ebből az egészből.

2016. jún. 18. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!