Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy 16,5 éves fiú egy 18 éves lánnyal jár? Lécci írjatok kort és nemet is.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 19:18
11/17 anonim válasza:
én is örülnék egy olyan idős barátnőnek:)
azt meg hogy mások mit gondolnak, kit izgat?
17/F
12/17 A kérdező kommentje:
hát én azért kiváncsi vagyok mások véleményére is:) de persze az érzelem dönt :)
2010. ápr. 12. 20:03
13/17 anonim válasza:
ennyi idősen talán még gáz a dolog, nem hiszem h túl érett a srác gondolkodása, de te tudod, majd kiderül, mire mentek egymással. pár év múlva nem számítana, de egy 16 éves srác agyilag egy 18 éves lányhoz hasonlítva érdekes helyzet. Bocs, most átlagoltam az embereket, nyilván vannak kivételes helyzetek. De ha jól elvagytok, akkor ne törődj azzal h a barátnőidnek mi a véleménye. Nyilván ők csak 30 éves pasikkal állnak szóba, mert az a menő...
25/F
14/17 A kérdező kommentje:
szerencsére a barátnőim jól fogadják, én csak idegenek véleményére vagyok kíváncsi :)
2010. ápr. 12. 20:08
16/17 anonim válasza:
az idegenek véleményével szerintem ne törődj. azt gondolnak, amit akarnak, attól te nem leszel se több, se kevesebb.
17/17 A kérdező kommentje:
:) oké nem fogom :)
2010. ápr. 12. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!