Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátnőm nem titkolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm nem titkolja, hogy a barátja nélkül 1 napig nem bírja, de nélkülem 1,5 hónapig is meglenne. Most ott tarunk, hogy 1 hónapja nem is láttam csak msn-eztünk. Kicsit messzebb lakik, de eddig megtudtuk oldani. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Nemrég még én voltam a legfontosabb, meg akit legjobban szeret, most meg kiderül, hogy szüksége sincs rám. Viszont nekem nagy szükségem lenne rá. :/
2010. ápr. 12. 18:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hiddel ha igazi barátod, akkor igenis számíthatsz még rá attol hogy kevesebbet találkoztok. én is voltam olyan helyzetbe mint most te, és először énis elég rosszul éreztem magam... sőt énis hoztam már ilyen helyzetbe barátnőmet. de túl kell rajta lépni. most rosszul esik, de nyugodj le és próbáld meg csöndben végiggondolni, tedd egy kicsit félre az önérzetedet. nem csak msn-ezésre kellessz neki, hanem kellesz neki, mert a BARÁTJA VAGY! és hiddel, egy időután ő fog keresni. és neked fogja kiönteni a lelkét, ha a fiújával gond van. csak egy kicsit több türelmet oké?;)
2010. ápr. 12. 19:41
 12/21 anonim ***** válasza:
anyám ne hasonlítsd már magad 1 pasihoz... teljesen más szeretet a kettő... mi ez ha nem kisajátítás? ő az egyetlen barátnőd és fosol h ő se lesz többé... ne ezen agyalj hanem állj mellette és támogasd míg a párjával van. ha keveset találkoztok? mi van akkor? nem dől össze a világ. a barát akkor is barát marad ha összedől a világ...
2010. ápr. 12. 19:42
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát de ennyi erővel soha többé nem is kell találkoznunk, amíg van pasija.
2010. ápr. 12. 19:46
 14/21 anonim ***** válasza:
nem is írok többet mert csak felidegelsz... miért így állsz hozzá? miért nem örülsz a boldogságának? önző vagy...
2010. ápr. 12. 19:48
 15/21 A kérdező kommentje:
Mért szerinted csak 1 embert lehet szeretni? Sztem azért az durva, hogy 30 egész napból nincs pár órája, hogy találkozzunk.
2010. ápr. 12. 20:02
 16/21 A kérdező kommentje:
Barátommal nagyon jól megvoltunk úgy is, hogy néha találkoztam vele is.
2010. ápr. 12. 20:03
 17/21 anonim ***** válasza:

19:41-es vagyok...

-.- erre már nem tudok mit mondani. most minek tépi neked a száját az ember? vagy minek írod akkor ki a kérdést, ha eldöntötted hoyg úgyis utálni fogod és külömbenis dögöljön meg mert jobb dolga is van nálad. basszus, nem körülötted forog a világ, hoggadj már le!

fontos vagy neki, de most szerelmes. akkor lennél igazán jó barát, ha észre tudnád ezt venni.

2010. ápr. 12. 20:06
 18/21 A kérdező kommentje:
Én is voltam szerelmes és ugyanúgy találkoztunk. A barátommal mindennap találkoztam, ezért tudtam nélkülözni pár órára, hogy a legjobb barátnőmre is legyen időm. Mert nekem szükségem van arra, hogy találkozzak a barátnőmmel is. Pár óra meg tényleg nem olyan hosszú idő, hogy ne bírjam ki a barátom nélkül. Én mindig örültem, ha láthatom a barátnőmet és megragadtam azt a kevés alkalmat, amikor tudtunk találkozni.
2010. ápr. 12. 20:42
 19/21 anonim ***** válasza:
ő meg többet akar lenni a barátjával... ennyi... nem attól barátság 1 barátság h állandóan egymáson csüngtök hanem attól h bármikor számíthattok egymásra és ÖRÜLTÖK egymás boldogságának és ebben nem akarjátok korlátozni egymást... neked nincs más barátod ezért vagy ennyire kiakadva... menj emberek közé és ne akard elválasztani őket egymástól... szánalmas hisztis p*csa vagy te is...
2010. ápr. 12. 20:45
 20/21 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Mért szerinted csak 1 embert lehet szeretni?

hát ha te egyformán szereted a bnődet meg a pasidat akkor abban a hülye fejedben valami nagy probléma lehet...

2010. ápr. 12. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!