Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy olyan felnőtt férfival, aki képtelen családjáról érzelmileg leválni?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy ne szerethetné a szüleit, hanem hogy nem anyagi függésről van szó, hanem kissé beteges imádatról.
27N-30F
2016. jún. 13. 19:34
21/23 anonim válasza:
Utolsó: nálunk én voltam az, akivel rosszul bántak a szülők, a fekete bárány, aki semmit nem tud, ... és még a dohányzásba sem szálltam be. A mai napig nem tudok egy értelmes szót váltani anyámmal, mert egyrészt akkora cigifüstben van, apám u.ez, másrészt nem hiányzik a "bezzegelés" és a "te ezt nem tudod, nem vagy rá képes, lusta vagy, felelőtlen vagy, és a nem lehet rád bízni semmit"-elés. A "bezzeg" a még mindig otthon, 43 évesen is anyámék házában lakó, gyerekkorában kitűnő tanuló, vattában nevelt, évek óta félállásban dolgozó báty"uskám", aki se családot nem akar, sem elköltözni soha, és imádják, mert mindenben meghajlik. Mosnak, főznek takarítanak rá.
22/23 anonim válasza:
Az szerencse akkor nálad, hogy olyan nagyon nem vagy anyás apás. Azt nehéz végignézni mikor valaki odáig van a szüleitől, de ők meg olyan dolgokban kihasználják hogy már az egészsége is veszélyben. Különben érdekes hogy mennyire különbözőképp bánnak a fiaikkal a szülők, ha több fiuk is van.
23/23 anonim válasza:
44 férfi, es.meg.mindig... elvaltam,ez nem normalis dolog,foleg amikor gyerekek vannak es tonkre teszi a csaladjat, nem érdekli csakis az anyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!