Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy olyan felnőtt férfival, aki képtelen családjáról érzelmileg leválni?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy ne szerethetné a szüleit, hanem hogy nem anyagi függésről van szó, hanem kissé beteges imádatról.
27N-30F
2016. jún. 13. 19:34
11/23 anonim válasza:
Nevelés kérdése. Például ne féltsd túl a gyerekedet egy bizonyos életkor után. Ne becézgesd. Ne tartsd "babázós" szinten. Ne legyen már tini korban sem a "kicsi fiam"-od. És ne hagyj rá mindent és csináld meg helyette (igenis mosogasson el, vásároljon be v segítsen takarítani). Nem tudom, h ez mennyire érthető így.
12/23 A kérdező kommentje:
Hát náluk pont hogy vasszigor uralkodik mégis odáig van értük. Állandóan bántják és lekezelik.
2016. jún. 13. 20:17
13/23 anonim válasza:
Miért baj az, ha imádja a szüleit?
14/23 anonim válasza:
Mert nem tud leválni róluk, azért.
16/23 anonim válasza:
De te is.
Az ne legyen már baj, ha imádja a szüleit. Az más tészta, ha nem tud leválni róluk.
17/23 anonim válasza:
Azert jo lenne tudni, hogy most a pasi napi 10 percet beszel a szulokkel rendszeresen es hetevegen vasarnapi ebed, vagy napi tobbszori beszelgetesrol van szo?
Ha napi egyszer beszel a szuleivel az sztem nem gaz, sot a heti egy vasarnapi ebed is belefer, de ha valami kronikus a dolog akkor az egy mas kerdes.
18/23 anonim válasza:
Nyilvánvalóan nem a napi 10 perc beszédről és a vasárnapi ebédről van szó, mert az még nem beteges.
19/23 anonim válasza:
De mi köze van ennek az imádathoz?
Ha ritkábban megy, akkor is imádhatja a szüleit, semmi köze nincs ennek a leváláshoz.
20/23 anonim válasza:
Régi kérdés de nálunk most aktuális. Én is azt figyeltem meg hogy az ragaszkodik a szüleihez túlzóan akivel rosszul bánnak. Máig próbálja megkapni tőlük azt a szeretetet amit soha nem fog, de kitartóan próbálkozik, megalázkodik előttük, néha veszekszik velük de mindig azt várja végre úgy bánjanak vele ahogy szeretné mert addig nem tud továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!