Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemértem magamat. Mért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemértem magamat. Mért van ez?

Figyelt kérdés
szóval szakítottunk csávómmal párhónapja és beleszerettem egy másikba akibe nemkellett volna..szakítottak csajával és összebírtunk volna jönni de rájöttem 1hónapja h volt csávómat szeretem és 1hónapja megint együtt vagyunk..csak most érzem hogy nagyon hiányzik az a másik..=/ mitcsináljak?
2010. ápr. 12. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:

hát nemtudom szerintem legyél lezbikus vagy prosti...

vagy várj még pár évet hogy elég komoly legyél egy kapcsolathoz..

2010. ápr. 12. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Buta vagy és életedben nem voltál még szerelmes:D
2010. ápr. 12. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
azé' mee' hülye vagyol!!! azé nem éted magadot...
2010. ápr. 12. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már vele ilyen szemetek:S Mondjuk ez tényleg egy kicsit hát, hogy is mondjam, komolytalanul hagzó helyzet. Szerintem igazából nem vagy egyikbe sem szerelmes, csak úgy elvagy velük.:D
2010. ápr. 14. 18:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsónak :)

Hát lehet..:S

2010. ápr. 14. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Elég zavaros,kb 5* olvastam el amikor megértettem,de szerintem se vagy szerelmes...

Hány éves vagy?

2010. ápr. 14. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem azis lehet h mindkettőt szereted ami pedig nemnagyon jó:/

de próbáld ki h nemjársz semelyikőjükkel és h melyikőjük hiányozna jobban..(ezlehet hülyeségnek hangzik de bejön, tapasztalat)

2010. ápr. 14. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!