Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Általában nem szabad megütni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában nem szabad megütni egy nőt, de mi a helyzet akkor, ha a férfi egy kis gizda a csaj pedig 40-es karú 300 kilókat kinyomó erőemelő?

Figyelt kérdés
Velem nincs ilyen csak kíváncsi vagyok, hogy hogy is van ez. Ha pl a csaj megpofozza a pasit úgy, hogy annak szinte eltörik az állkapcsa, akkor se üthet vissza (nem mintha a csaj megérezné)?
2016. jún. 11. 14:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Egyébként szerinted az ember csak testből áll?

Elme nem is létezik szerinted?

test + szellem = egész ember

Ha az agyban baj van, tehát a szellemmel, akkor az egész emberrel baj van.

Akkor szerinted milyen ok vezet arra, hogy egy ember ilyet tegyen, mint a cikkben? Normális ép eszű ember ilyet nem tesz!

2016. jún. 11. 19:19
 22/23 anonim ***** válasza:

Az, hogy 26 éves vagy, semmit nem jelent. Nekem volt 27 és 32 éves kolléganőm is, nos egy tini érettebb volt náluk agyilag.

Azt én értem, amit leírsz, de most képzeld már magad elé a szituációt, hogy a valaki csak úgy pofán ver téged, aztán odajön valaki, aki elmagyarázza neked, hogy ennek bizony volt előzménye. Azért lehet elég nagy szemekkel néznél. Na jó lehet, te nem, de egy átlag ember igen.

Akkor ezek szerint a cím számodra hazugság, mert szerinted minden előzménnyel történik: "minden előzmény nélkül leütött"

Egyébként ha egy laikussal beszélsz, akkor ne pszihológiai oldalról közelítsd meg a dolgokat. Lehet jó vagy a szakmádban, de azért 26 évesen csak kellene tudnod, hogy a két világot nem kellene összemosni. Ha valaki megkérdezi tőled, hogy mennyi az idő, akkor te visszakérdezel, hogy mi is valójában az idő?

2016. jún. 11. 19:54
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem védekezni mindig lehet, akkor is, ha nő a támadó, de ennek az a feltétele, hogy a támadás folytatódjon. Az viszont nem védekezés, hogy ha megütött - amit mondjuk nem tudtam elkerülni, mert váratlan volt -, de utána sarkon fordul, én meg utána megyek és megütöm, hogy nehogy már "adós" maradjak. Az utóbbit én nem tenném, függetlenül attól, hogy milyen erős a nő.
2016. jún. 20. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!