Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet unni már 18 évesen a szexet? Félek rámegy a kapcsolatunk.
1,5 éve vagyunk együtt és eleinte mindig elmentem és nagyon jó volt a szex, úgy fél évig. Aztán mostmár lassan egy éve nem tudok elmenni vele. Meguntam vagy mitől van ez? Ha maszturbálok ugyanúgy egy perc alatt el tudok menni, de vele nem. Vagy ő csinálja rosszul? De koncentrálni se tudok az orgazmusra szeretkezés közben (régen is koncentrálnom kellett, de elmentem).
Félek rámegy a kapcsolatunk, kezdünk eltávolodni egymástól, pedig nekem nagyon fontos és nagyon szeretem:(
Komoly válaszokat várok.
18/l
Szerintem nem lehet megunni.Azzal akit igazán szeret mindenestől,azzal meg végképp nem unod meg.
Próbáljatok újdonságot vinni a szexbe,ami izgat titeket.Új pózok,új helyszínek stb.Ha meg nem megy nem válik be,akkor hát nem illetek össze sajnos :(
Csak vele untad meg.
Hosszú kapcsolatban előfordul az ilyen.
Csak valakinél 5 év után, valakinél másfél...
N
Velem is így volt év után... :(
Megunhatja az ember a másikat, de annyira, hogy még vonzalom sem lesz egy idő után.
Szexuálisan már nem vonzódsz hozzá hiába szereted még őt.
Volt kapcsolatomban is ez volt, olyan 1,5-2 év után nem kívántam vele a szexet. Ha volt is akkor én se mentem el. Később külön váltak az útjaink.
Utána megismertem egy srácot, már jó 3 éve vagyunk együtt és ugyan úgy kívánom őt.
Akivel vagy az valószínű nem az a bizonyos nagy ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!