Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem rendes, okos nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem rendes, okos nőt találni?

Figyelt kérdés

Már kezdem feladni.

Most beszéltem a szomszédommal, ez indította be az egészet. Megkérdezte h én hova megyek nyaralni. Hát görögország v olaszország felé, most törökországot kihagyom. De ez után jött a fekete leves. Megkérdezte hogy kivel megyek. A válaszom: Egyedül terveztem.

Megkérdezte h a barátnőm miért nem viszem el?

Mert szakítottunk.

Egyszerűen.. Az a gond, hogy mindegyiknek eddig csak a pénz kellett.

Na most. Egyrészt én tanultam elég sokat, kimaradt a fiatalkoromból pár dolog. Nem milliomos vagyok, de 350 ezer nettót keresek, bár külsőre nem költök túlzottan sokat, csak annyit, hogy elegáns legyek. Ismerkedésnél nem tudja senki rólam, hogy éppen mennyit keresek, ami nem sok, de egymagamra bőven elég, még házra is gyűjtök.

Na szóval a gondom a következő:

Az évben eddig 5 barátnőm volt, ebből hárommal szakítottam, mert folyton a pénz pénz, s egy meg szakított velem, h nem adok neki pénzt. MONDOM. 2 HETE ISMERJÜK EGYMÁST. Egyszer adtam nekik ötezret, oké, gondoltam h nincs nála. Másnap kell még öt mert tegnap a barátnőivel elitta, mondom oké belefér. Harmadszorra is adtam neki, de 2 hét ismeretség 15 000 mínusz. Következő héten már egy tizes kellett neki, aztan mondtam h nem adok, de erre ő volt felháborodva h milyen köcsög vagyok, sajnalom tőle a penzem, csóró vagyok, s elment, h talál magának kedves pasit, aki nem fukar.Mondom ha csak pénz kell ott van Andy Vajna, lehetsz a timikéje(ezt csak szúrkálódásból mondtam), s hogy jössz 15 000 Ft-al, amit persze nem gondoltam komolyan, hiszen úgysem kapnám meg. Ismerkedésnél őszintén semmi ne utal arra h az átlagnál picit többet keresek. Mondom nem BMW-m van, hanem egy suzukim, abból is egy vacak, mert nem szoktam vezetni, inkább biciklizek, legalább megtartom az alakom.

Azért van arca pár embernek.. 2 hét alatt azt hiszi h a feleségem és bármit megtehet.

2016. jún. 9. 19:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Te voltál sülthal, mert milyen alapon adsz neki pénzt azután, hogy elitta? Az más, ha kölcsönkért volna, de ilyen indok után úgy küldtem volna melegebb éghajlatra...

Kicsit nyámnyilának érezlek, hiába van jó kereseted, a nőkkel tudni kell bánni és nem papucsnak lenni. Szokták mondani, hogy a tanulópénz néha drága.

2016. jún. 9. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Nekem se túl szimpatikus a stílusod. És ezt úgy mondom, hogy 250 nettót keresek, és nem lenne szükségem az ötezreseidre. Ha nem találsz olyan lányt, aki a pénzeden kívül mást is lát benned, akkor veled van a gond.

25L

2016. jún. 9. 19:45
 13/18 A kérdező kommentje:

11# Ezt csak egy játszotta el a négyből, a maradék négyet utána instant dobtam, szóval tanuló pénz volt, igen. De azóta tanultam ;)

12# Komolyan, nem hiszem h a külsőmmel v belsőmmel lenne gond...

De időközben rájöttem mi a gond. Én mindig sietek, nem szeretek várni, ezért mindig olyan nőket kerestem, akikre nem kell várni, s ezekben találtam meg ezt a fajta pénzéheset.

Köszönöm a válaszokat, valahogy eljutottam a probléma gyökeréig ezeknek köszönhetően.

2016. jún. 9. 20:04
 14/18 Noren1989 ***** válasza:

Jahogy te a fizetős csajokat szereted...Apuskám, megvan a gond, meg a megoldás is.

Gondoltál már rá, h szép lassan kiismerd a nőket? Megszerettesd magadat velük? Jó, persze fontos a kémia, de ne Deák Feri bá' indítsa már be.

Hajrá, ismerkedj tovább!

26/F

2016. jún. 9. 20:13
 15/18 szöxi89 ***** válasza:
58%
hat sajnos igy van ez forditva is a ferfiaknal is van ilyen tipus.amugy pasikam hogy le lehecc enyire naiv,tanul meg a kapcsolataidat felepitenni lepesröl lepesre....elejebe mindig olcso randikat szervez seta parba akar hol meg tan egy szall virag bele ferhet...kesöbbiekbe egy ittal es meglattod hogy maga az udvarasodal mennyit ersz el,ha nem ugy is tovabb all,ha meg rendes csaj lex ö is megfog lepni apro dolgokal
2016. jún. 9. 20:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem sikerült.

A másik négyről nem írtál semmit, de ha ilyen sok volt belátható időn belül, akkor kicsit tényleg elkapkodod a dolgot.

Mi több mint egy év alatt jöttünk össze, igaz sokféle komplikáció is volt... de olyan, amiről te írsz nem volt, és nem lesz.

2016. jún. 9. 21:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Másik négyről azért nem írtam, mert nem számított. De ódákat tudnék zengeni, amit kedves válaszolók nem biztos h elakarnak ovlasni. Ezt az egyet azért emeltem ki mert ez még bosszantó is, s hátha nem én leszek a bűnös, de volt pár ember aki szerint a jellemem szar, mikor pénzéhes szukák használnának ki.
2016. jún. 9. 21:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Az nem jellembeli hiba... talán könnyelműség, vagy rutintalanság, nyugi. Nem lesz ez így mindig. És főleg ne gondold, hogy minden nő ilyen, és azt se, hogy téged kihalásznak. Rosszul jött ki eddig.
2016. jún. 9. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!