Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem első látásra egy vadidegennel, úgy hogy most vettünk közös házat a párommal? Hogy lehet ez, nem érdekelt soha más nő! Mi ütött belém, egyáltalán nem voltam ilyen soha?
Évek óta együtt vagyunk a barátnőmmel (7 éve). Jól megvagyunk, kiegészítjük egymást. Most vettünk saját házat, az esküvő jövőre lesz. Gyerek utána.
Tegnap intéztem a dolgaimat a városban mint máskor. Hirtelen ahogy kiléptem az üzletből összenéztünk egy csajjal. Mintha egymásra vonzott volna minket valami. Nevetséges, de lellassult az idő, mintha percek teltek volna el. Végig egymás szemébe néztünk, úgy éreztem mintha ezer éve ismerném. Soha nem történt velem ilyen! Még a nőket se szoktam stírölni az utcán, nem flörtölök senkivel, nincsenek nő barátaim.
Aztán elmentünk egymás mellett, még egymáshoz is fordultunk, visszanézett még ... Még nem nézett rám így nő! Olyan volt mint aki szerelemmel néz (de tényleg, nem túlképzelem!) Új munkatársam meg is jegyezte, hogy "ő volt a menyasszonyod, be se mutatod? (nem ismeri a páromat)". Mondtam hogy nem is ismerem. Pont késöbb jött utánam és ő azt hitte abból ahogy egymásra néztünk, hogy akkor váltunk el éppen egymástól
Szóval továbbment a csaj, leblokkoltam, bennem volt hogy ilyet nem csinálhatok! Soha nem csaltam meg senkit, jófiú vagyok! Ezért legyűrtem az első szikrát és nem szólítottam le. Egy szia kicsúszott a számon, nagyon mosolygott, hirtelen zavarában nem köszönt vissza csak amikor már visszafordult a mozgólépcsőről integetett és köszönt.
Mi volt ez és hogy fordulhatott elő velem ilyen? Tényleg semmi baj a kapcsolatommal! Azóta csak erre a csajra tudok gondolni és úgy érzem becsaptam, megcsaltam ezzel a párom! Bűntudatom van, mintha egy több hónapos viszonyom lenne. Legszivesebben elmondanám neki hogy ez történt!
Mással is volt már ilyen? Vagy én vagyok ilyen bolond? Hogyan tudok ebből kijönni, mit tanácsoltok? Majd csak elfelejtem? Most csak az jár a fejemben hogy meg kéne keresnem és akkor biztos kiderülne hogy nem is olyan jó csaj belső tulajdonságokban és kiábrándulnék belőle. De az is bennem van hogy beütne az egész és feladnék érte mindent ... Pedig nem is ismerem!
Adjatok valami tanácsot, jó lenne ha írna olyan aki volt ilyen helyzetben.
13-as vagyok, U.I:
Nálam pl vonzalom sem épp külső miatt jött elő 90%-ban, hanem sokkal jobban a másik kisugárzása, személyisége fogott meg igazán mindig. Attól még ezek nem szerelmek, hanem ugyanúgy vonzalmak voltak részemről.
A szerelem az általában fokozatosan épül fel és úgy lesz mély. Persze vannak biztos kivételek, de legtöbbször az első látásra szerelem dolgok csak projekciók, általunk felruházott tulajdonságokkal, képzelgéssel. Szerelemnek akkor nevezném, miután össze is jön a 2 fél, és nem megy szét pár hónap után ráeszmélve erre, miután tényleg megismeri a másikat, ez elég gyakori.
De mint írtam, biztos vagyok benne, hogy van kivétel, csak nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!